måndag 11 oktober 2010

Tungt!

Känner sig lite tung idag, inte så mycket fysiskt kanske, men detta med att man inte klarar av att sova efter en match är alltid ett problem. Det finns så mycket att fundera på och kring det som utspelat sig under matchen att hjärnan inte klarar av att bara släppa det och gå vidare.

---

Är från och med klockan 09.00 gräsänkling fram till fredag nästa vecka, så jag räknar med att middagsinbjudningarna ska börja hagla in så att jag slipper svälta alternativt bara leva på snabbmat.

---

Träning ikväll fys+is och
Emil ska vara tillbaks efter sitt läger i helgen och Johannes ska också vara redo för att köra igen. Åberg tuggade igång i fredags och nu är det inte alls omöjligt att vi får se ytterligare en nygammal spelare på isen ikväll, som sagt det behövs för att bredda truppen.

---

Lite
bilder från matchen igår, speciellt en bild är riktigt snygg på mig.

---

Bortsett från vår match igår så slutade nog alla matcher som de flesta trott när de tittade på omgång 3 inför säsongen, dock har nästan alla matcher så här långt varit jämnare än man kanske trott på förhand, dock är det oftast så i början av säsongerna då få lag är i toppform och det gör det också lättare att vara destruktiv kontra produktiv under inledningen av serien. Nu har en hel del av de tänkta topplagen mött varandra i början, men att det bara skiljer fyra poäng mellan ettan och tolvan efter tre matcher är riktigt roligt. Det kommer givetvis inte att fortsätta att vara så här jämnt, men det hade varit riktigt kul om det blev lite streckstrider och en match om tätplaceringarna i serien.

---

Det lär också bli så!

---

Heja landslagsuppehåll i fotboll, finns det något tråkigare?

---

Nu ska käka lite och sen iväg till skolan.

/#8

2 kommentarer:

  1. Ja serien är jämn, men håller redan på att sätta sig, när ni och Limhamn bytt plats så är det de fem sämsta lagen i botten och de sju som står i en klass för sig i toppen.

    SvaraRadera
  2. Osby kommer att komma topp sju inget snack om den saken..

    SvaraRadera