lördag 9 oktober 2010

Åbbe knä!

Är ovanligt upptagen den här veckan, något som framförallt märks här, då inte riktigt tiden finns till de långa alsterna. Dock lär det bli ändring på detta från och med måndag.

---

Johan "Åbbe knä" Åberg gjorde comeback igår och genast var man inte äldst i laget längre. Ett välbehövligt tillskott i truppen och ytterligare spelare är på väg in, vilket också är ett måste, då vi innan Åbergs intåg hade tappat tre forwards ur den tilltänkta truppen (Oscar kvar, men långtidsskadad).

---

Dock kändes det lite märkligt att se
Åberg två steg till höger om mig i omklädningsrummet, han satt trots allt precis jämte till vänster under åtta säsonger, det skojar man inte bort bara sådär.

---

Igår genomförde vi en av säsongens bästa träningar, den var riktigt bra och vi ska sälja oss betydligt mycket dyrare mot
Helsingborg den här gången, än när det begav sig i träningsmatcherna, men mer om det imorgon.

---

Andreas Waldix är just nu den mest jagade spelaren i allsvenskan, det är ganska smickrande för honom, då han är väldigt skadebenägen och även frisk inte den där spelaren som verkligen lyfter ett lag. Han ska ha fått ett riktigt saftigt bud av Tingsryd, men det känns som om han kommer att välja Oskarshamn eller Malmö.

---

Växjö Lakers!

---

Imorgon kör vi!

---

Nu ska jag diska.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar