tisdag 19 oktober 2010

Sparar lite!

Har precis sett Arsenal pulvrisera Shakhtar Donetsk med 5-1, utan att egentligen imponera inledningsvis, dock skapade Donetsk sin första målchans i andra halvlek så jag ska inte klaga. Cesc fick en timme i comebacken, Nasri och Chamakh fick vila sista 25, med andra ord perfekt inför City borta i helgen. Att Eduardo fick kruta in reduceringen var en skön bonus.

---

Träningen ikväll var riktigt bra och där ser man också vad bara en spelare kan åstadkomma, Patrick kommer in och genast blir det ännu bättre driv på vissa spelare. Alla vill spela! Mycket fokus på PP spelet idag, vilket så här långt varit väldigt blandat, vissa matcher bra andra inte alls bra. Goonars (Gunnar Laynska) femma var i.a.f riktigt bra o den spelformen idag något som en förvirrad bloggare fick känna av med jämna mellanrum under träningen.

---

Mer inför vår match imorgon mot Vimmerby (hemma 19.00) och övriga matcher i serien blir det som brukligt under morgondagen.

---

Nu ska jag sova.


/#8

3 kommentarer:

  1. Du behöver inte håna Micke bara för att han som allt som oftast har fel. Länge leve det gamla Vimmerby som innehöll lite egna spelare..

    SvaraRadera
  2. Ja!!! Länge leve det gamla Vimmerby som innehöll lite egna spelare och aldrig blev mer än ett mittenlag i tvåan, som åkte ut i första rundan två år i rad, som innan dess inte lirade kval på många år...those were the days!!

    SvaraRadera
  3. Känns väl inte direkt som om jag har hånat någon? Jag konstaterar mest att det ryktet är uppdiktat deluxe av någon med för mycket fritid.

    SvaraRadera