måndag 18 oktober 2010

Intressant!

Kom hem från träningen för någon timme sedan. Kikar på Lite Sällskap, denna fantastiska skapelse.

---

Träningen ikväll var helt okej, har varit bättre och det har varit sämre. Stort fokus låg på avslut och att verkligen driva på kassen, känns som om vi kan behöva det. Det var även lite mindre förändringar i laget gentemot match mot Värnamo igår. Det som varit ett problem så här långt är att alldeles för få spelare varit med och producerat, det håller givetvis inte i längden. Samtidigt så står vi på fyra poäng just nu, det är något mer än merparten jag pratat med trott inför säsongen.

---

Vår nye forward från Nybro, Patrick Fransson såg intressant ut på träningen, bra fart och skott. Dock väldigt svårt att säga något efter bara en träning, men han ska vara med i matchtruppen på onsdag och match är alltid ett större test än träning. Mer om laget mm tar vi givetvis närmare onsdag och Vimmerby.

---

Hade vårt första riktiga möte med vårt nybildade spelarråd idag, känns som om vi är en bra grupp. Ryssen, Emil, Krille, Markus och jag utgör för övrigt detta råd för er som är nyfikna. Markus var förinvald som kapten och vi andra fyra röstades in av spelarna i laget.

---

Tyringe har lite problem med backsidan, inte att de är dåliga, utan mer att de är lite få och har vissa skadeproblem. Därav tränar förre KRIF backen Vesa Junkkonen med laget just nu. Om han eller någon annan är rätt spelare för Tyringe, lär framtiden utvisa, men jag skulle bli ganska förvånad om det inte kommer in någon ny back i laget.

---

Vet inte vad jag ska skriva om Tingsryd, nu är det visserligen helt okej spelare de tar in, men fokus borde ligga kring att faktiskt få igång dem som finns i laget, om inte det är möjligt se till att få till en förändring. Nu har laget en ganska stor grundkapacitet, men läget börjar likna lite Oskarshamn förra året, då man när säsongen var till ända hade avverkat nästan två lag. Nu ska det inte behöva sluta så illa för TAIF.

---

Nu ska jag kika vidare på Lite Sällskap.

/#8

3 kommentarer:

  1. Tyringe har 7(sju)bra backar i spel just nu,saknas en åttonde, därav VJ:s besök.

    SvaraRadera
  2. Ok då ser det faktiskt bättre ut än jag trodde. Om jag förstått saken rätt så har man tidigare använt Hellsing som back, haft en hel del skador och sjukdomar osv.

    Sen bör man ju alltid vara åtta som kan gå in och spela.

    SvaraRadera
  3. Hellsing användes som back mot Boro när en back fick kliva av tillfälligt pga sjukdom men denne är tillbaks igen.
    ps. Hellsing är överallt på banan. Hihi

    SvaraRadera