lördag 23 oktober 2010

Rutiner!

Jag kan många gånger känna att jag gillar att ha rutiner, dock är jag extremt dåliga på att skapa speciellt många. Det kanske också är därför som jag gillar att ha dem? För om jag bara levde ett rutinmässigt liv så skulle jag nog inte alls tycka att det var särskilt roligt. Vänta lite nu va, jag har egentligen hur mycket rutiner som helst, speciellt om man tänker på alla mil i bil, alla träningar på is osv. Bara för att något sånt konstigt som hockey, det där konstiga är dock otroligt roligt.

---

Sen icke att förglömma alla rutiner som man har inför träningar, under träningar, inför match och under match. Man gör alltid på samma sätt, man tar på sig utrustning på exakt samma sätt, börjar med vänster skridsko, vänster benskydd, armbågsskydd osv. För att inte tala om att vänster skridsko alltid måste vara den första ut på isen, innan uppvärmningen och innan alla perioder. Det där kan faktiskt skapa viss irritation ibland, ifall man måste stå och måtta stegen i slutet för att komma ut rätt, sjukt? Ja kanske, men det skulle kännas helkonstigt att ändra på dessa småsaker.


---

Det var ganska många borta från gårdagens träning. Cap skadade knäet mot Vimmerby, dock verkar det inte så allvarligt, men han är ett väldigt osäkert kort inför imorgon, detsamma gäller sjuklingen Johannes. Rasse som skadade sig i J-20 matchen mot Alvesta i torsdags här handlar det förmodligen om en kraftig stukning av handleden och det känns inte troligt att han kan spela på söndag. Ekman var tvungen att jobba över, Goonar var sjuk, men ska dock kunna spela imorgon, viktigt. Samt att Emil J är iväg med HV 71 på någon cup, kommer dock inte ihåg vart?

---

Detta visar också hur snabbt det kan gå från att ha alla tillgängliga till att en hel femma saknas. Trots all frånvaro så genomförde vi ett riktigt bra pass. Där många av de småjusteringar som vi tryckt på den sista tiden, faktiskt satt riktigt bra, det gäller dock att det händer på match också. 

---

Tack för de många fina orden igår, det värmer alltid!

---

Har funderat lite på att nästintill alla så här långt anser att vi har spelat med en köttmur och bara väntat på att få kontra, trots det så tror jag att det bara är en (1) match där vi inte skjutit över 30 skott, så helt ultradefensiva som många vill få oss till, kan vi väl knappast vara?

---

Mer inför morgondagen blir det nog i eftermiddag, inte helt säker på att jag hinner med något inlägg innan avfärden imorgon.

---

TAIF plockade två poäng igår, mot Almtuna riktigt starkt gjort, att efter alla förluster åka och lugga Uppsalagänget på hemmaplan. Det stora problemet är väl vad som händer efter det här för TAIF? För nu väntar nämligen Örebro och Växjö. Dock är det som så att Växjö hemma känns som den perfekta matchen att få allt att vända i, seger där och truppen kommer känna att allt är möjligt. Nu är det lättare sagt än gjort, speciellt när Växjö har Leksand idag och Rögle i veckan och lär behöva poängen mot TAIF

---

Ska plugga nu, men vi hörs om sex-sju timmar.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar