torsdag 14 oktober 2010

Lugnat mig lite!

Är ganska mosig idag, blev inte mycket sömn inatt, dels p.g.a matchen, men förmodligen också för att natten spenderades i Åseda, den sängen är inte i närheten av att vara lika skön, som den som står hemma i Växjö.

---

Har egentligen inte så mycket nytt att bidra med, kring gårdagens match, igår var jag duktigt arg, idag mer lite småirriterad. Dock är jag irriterad på ett bra sätt och det lär vissa bli varse imorgon på träningen. Kallinge gjorde mål när man skulle göra mål igår, det är bara släppa och gå vidare.

---

För på söndag väntar en match som inte kommer att bli ett dugg lättare, Värnamo borta. Värnamo som åkte på säsongens första hemmaförlust igår mot Helsingborg, lär vara duktigt taggade till revansch, visar vi upp samma slapphet som igår så kommer vi att bli överkörda.

---

Det ska vi dock inte göra eller bli! Vi ska studsa tillbaks, att vi ska komma åter till vårt spel, samt att göra allt lite rejälare, igår var det som sagt ganska mjäkigt.

---

Det är på gång ett par förändringar i truppen, främst på forwardssidan.

---

Tittar man på gårdagens matcher lite till, så måste man imponeras över förstakedjan i Vimmerby som producerar poäng i sällan skådad takt. Deras stora utmaning blir att hålla uppe tempot hela säsongen. Det har hänt många gånger förr och det kommer att hända igen, bra spelare som kommer uppifrån som tillslut går ner sig lite i tempo, man anpassar sig helt enkelt till sin omgivning. Den dagen är de fortfarande riktigt bra, men inte lika bra.

---

Jonstorp stretade inledningsvis emot riktigt bra borta mot Tyringe, men tappade mycket på slutet. Man tycker att Jonstorp har börjat dåligt, men de har trots allt bara två poäng upp till play off mot div1. Det kan gå fort, mycket fort.

---

Limhamn verkar vara igång på riktigt och har nu hållit nollan två matcher i rad. Lite extra kul att just Tex fick hålla nollan mot Boro då det snackats lite från Boroland kring att han är en okej målvakt, men inte jättebra.

---

Helsingborg visade klassen igår, med en 4-1 vinst borta mot Värnamo och trots att man också börjat lite knackigt så ligger man med riktigt bra i serien.

---

Serieledning för Lakers när de tre i toppen spelat lika många matcher (nio) och det imponerar givetvis, dock ska man komma ihåg att både Leksand och Örebro finns kvar på programmet under den första rundan av matcher. Samtidigt måste jag också säga att Oskarshamn fortsätter att imponera storligen och att jag vad det verkar underskattat dem som lag betraktat inför säsongen.

---

Nu ska jag ut i solen.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar