måndag 11 oktober 2010

En poäng, nära tre!

Nätterna efter en match borde inte räknas, utan när man vaknar om några timmar så borde man få dra tillbaks klockan till 23 och somna om igen. Den som kan lära mig hur man varvar ner efter en match är varmt välkommen att höra av sig.

---

Förlust på straffar borta mot
Helsingborg, hade någon erbjudit det innan matchen så hade man förmodligen tagit det utan att tveka en sekund, men med tanke på hur matchen blev så kan man små gräma sig lite över att det inte blev tre poäng.

---

Vi var bra idag, inget snack om saken, man kan alltid gå in och titta på detaljer som kan bli bättre, men vi gör det bra och vi gör det som vi ska göra det. Det var ytterst sällsynt att vi släppte till några farliga avslut, utan nästan alla skott togs utifrån eller från kanterna. Mycket bra krig boys!

---

Samtidigt räknade nog våra motståndare med en promenad seger idag, dels med tanke på att de slog
Alvesta med 8-1 senast, men framförallt för att de säkerligen ansåg att vi efter vårt senaste besök där, var ännu sämre. Därmed borde en skridsko räcka för tre poäng.

---

När vi klarade ut 3-5 i två minuter med bara sex minuter kvar av matchen kändes allt möjligt, men samtidigt gick det kanske lite för mycket kraft här, vilket gjorde att
Helsingborg kunde forcera in kvitteringen, med 2.30 kvar att spela, surt värre.

---

Under förlängningen hände egentligen ingenting trots att vi fick ett PP. Att vi sedan förlorar straffarna är inte så mycket att säga om, då de lägger riktigt bra straffar.

---

Hela laget ska hyllas ikväll.

---

Övriga matcher i serien bjöd egentligen inte på några jättesensationer utan allt gick mer eller mindre som förväntat.

---

Att Vimmerby och KRIF vinner hemma förvånar ingenting, Limhamn tar säsongens första seger borta mot Alvesta och Värnamo vinner borta mot Jonstorp. Enda miniskrällen är väl egentligen att Boro tar två av tre möjliga poäng mot Tyringe hemma.