tisdag 26 oktober 2010

Imorgon smäller det!

Igår var benen inte roliga, matcher som den i söndags när inte speciellt mycket fungerar, man har bara ett val, kriga tills man stupar. Det sliter, det sitter i även på måndagen. Matcher när det går lätt, när man har flyt, gör att man alltid är rätt=det blir inte alls lika jobbigt. Ganska enkel mattematik, men som sagt måndagsträningar är inte roliga när man haft den förstnämnda typen dagen innan.

---

Träningen igår var helt okej, de flesta som saknats var tillbaka. Johannes är ännu sjuk och Gunnar vilade i sviterna av sin skada. Just Gunnar är en jobpost, en spelartyp som han egentligen är ensam om att vara i vårt lag.

---

Träning ikväll igen, dagen innan säsongens så här långt viktigaste match mot Alvesta. Då gäller det att vara på tå, inte bjuda på någonting och att vi verkligen går för tre poäng. Det kommer inte bli lätt, inte på något sätt. Alvesta är det laget som har mest likartade resultat som oss.

---

Mer om detta och alla andra matcher imorgon.

---

Trouble in paradise, från min Twitter tidigare idag, syftade på Vimmerby. Stefan Sterner som ännu inte spelat någon match i serien, åkte på ett nytt bakslag och blir borta ytterligare en knapp månad. Hans Östersund polare Johan Jönsson fick en tackling mot Alvesta och har ett par frakturer i tummen, fyra veckor i gips väntar och det skulle faktiskt förvåna om man fick se honom i spel innan januari. Utöver detta skrev VH:s sportchef i sin blogg tidigare idag att forwarden Simon Gustafsson lämnat laget för att återigen spela i Oskarshamn. Samt att målvakten Alexander Johansson har blivit utlånad till Virserum. Nu har han av någon anledning tagit bort det här inlägget?

---

Givetvis tungt för dem, men att någon skulle lämna skeppet av de befintliga forwardsen i truppen är egentligen inte så förvånande. 

---

Nu ska jag till Åseda.

/#8

3 kommentarer:

  1. Men allt som stod tidigare i dag på bloggen står på vh hockeys hemsida. Så att de är bortplockat betyder nog inte så mycket.

    SvaraRadera
  2. Kan bara tala om att även tekniken hos mig hade "trouble in paradise" i dag. Därav ett försvunnet inlägg. Uppdaterad version ligger ute nu. Så tyvärr kan jag inte bjuda på någon mer uppseendeväckande och smaskig förklaring än så...;-)

    SvaraRadera
  3. Det var lite därför jag hade länkat till hemsidan istället för till bloggen =)

    Jag är faktiskt inte så mycket för smaskig saker, hade jag varit det hade vissa haft det jobbigare än ni hade det idag =)

    SvaraRadera