söndag 10 oktober 2010

HHC-ÅIF

Söndag och match, äntligen! Efter onsdagens insats så ville man egentligen ut att spela om matchen direkt på en gång. Det är den känslan vi måste ta med oss ut idag, vi måste tro och vi måste vilja mest.

---

I laget blir det lite småförändringar, då
Layne nu är helt spelklar och att Emil J är i Landsbro under hela helgen på utvecklings camp. Det kommer krävas ett jäkla krig och att vi är kliniska i kontringarna idag, då har vi en chans, det har man alltid så länge som alla i laget tror att man har det.

---

Helsingborg är ett tippat topplag, de har en uttalad målsättning att gå upp i div1 och de har gjort ett par värvningar som verkligen backar upp den målsättningen.

---

Helsingborg senaste resultat,

Förlust
Boro borta med 7-4
Vinst
Alvesta hemma med 8-1

---

I övrigt så är vi nu framme i den egentliga omgång ett, som serieförslaget låg innan premiären blev framflyttad med en vecka. Det är också därför som många lag nu får två raka hemma/bortamatcher. Man skulle kunna säga att serielunken börjar i.o.m denna omgång, men samtidigt har inget lag stuckit ut ännu och verkligen imponerat i sina båda matcher.

---

Övriga matcher i omgången,

Jonstorp-Värnamo, Två lag som tog sina första poäng i förra omgången, Jonstorp rivstartade hemma mot Boro och Värnamo imponerade genom att vinna över Vimmerby. Nu väntar säkert en ny tuff match på NHL-rinken i Jonstorp, men jag skulle inte bli förvånad om Värnamo nu taktat upp och avgår med segern.

---

Alvesta-Limhamn, båda lagen kommer från förluster senast, Alvestas kanske lite mer väntad än Limhamns. Limhamn ett lag med toppambitioner hade nog inte förväntat sig att bara ha en poäng efter två matcher. Alvesta vann i hemmapremiären och blir säkert farliga här också.

---

Vimmerby-Osby, hemmalaget åkte på en förlust senast och vill nog studsa tillbaka snabbt med en seger här och är givetvis tungt favorittippade i den här matchen. Osby har gjort det bra med poäng i sina två första matcher.

---

KRIF-Nässjö, bortalaget tog en imponerande straffvinst senast borta mot Limhamn, men här borde de få det riktigt tufft. KRIF som ska ha gjort en ganska svag insats senast, lär komma upp bättre då det vankas hemmaplan.

---

Boro-Tyringe. förmodligen omgångens hetaste möte. Boro som börjat bra om man bortser från första perioden senast mot Jonstorp, mot ett Tyringe som stod för en stark insats senast mot KRIF. Det lär bli fartfyllt och även om Tyringe får anses vara lite favoriter så är det alltid varning för Boro.

---

Lite trötta hemsidor överlag idag.

---

Lakers-Malmö idag, hade gärna varit på plats, om man inte haft viktigare uppdrag att ta sig ann. Tror faktiskt på en ganska stabil seger, känns som om laget verkligen kommer upp när det vankas större matcher.

---

Nu blir det frukost.

/#8

8 kommentarer:

  1. Synd grabbar men en poäng är ju kanon. om man ser till hur dom tippat tabellen, nu vinner ni på onsdag.

    SvaraRadera
  2. kungar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Tack!

    Ja det var en riktigt bra insats, räknar med mycket folk på onsdag! Inte varje dag vi får se en gammal NHL spelare i ProfilGruppen Ishall

    SvaraRadera
  4. Inse att Helsingborg aldrig varit sämre.

    SvaraRadera
  5. Läser man vad jag skrev om matchen så tar jag upp den aspekten, samtidigt gör vi dem dåliga.

    Minns efter förra mötet att någon från Helsingborg skrev i vår gästbok att han aldrig sett ett sämre lag än oss i er ishall..

    SvaraRadera
  6. det var inte jag som skrev det, så jag förstår inte varför du hoppar på mig? Du tror att du är någon envåldshärskare som kan skriva vad som helts utan mothugg.

    Helsingborg var sämst igår, så grattis till en poäng, ni lär aldrig vara nära poäng mot dem igen.

    SvaraRadera
  7. Hoppar på dig? :O

    Verkar inte ge så mycket att argumentera med dig, men jag håller med dig om att de inte var i sitt bästa slag och att vi gjorde en bra match, men jag förstår inte de övriga orden i dina meningar.

    SvaraRadera
  8. släpp det victor, säkert en idiot som inte förstår hockey ändå!!!

    SvaraRadera