måndag 11 oktober 2010

Hemma igen!

Tillbaks hemma i soffan efter träningen. Vi tog det lite lugnt inledningsvis idag, istället för de sedvanliga intervaller så blev det ett varv i grupp på elljusspåret. Det var ett par som tröttnade med 500 meter kvar och var tvungna att öka farten och springa ifrån oss övriga, måste jag nämna att alla dessa var födda på 90-talet?

---

Väl ute på isen så var vi åter full trupp, minus Oscar. En hel okej träning genomfördes även om det finns vissa saker som ännu inte sitter helt hundra. Mycket av de bitarna handlar egentligen om samma sak, att verkligen få alla att tro på det vi gör och ska göra. För många är det en ganska stor omställning hur vi väljer att spela i år och därför tar det lite tid, vilket det också måste få göra, det blir bättre och bättre. Dock viktigt att vi fortsätter vara ödmjuka och att vi ständigt tvingar oss själva att bli bättre.

---

Annars har jag hört att det muttras lite på läktarplats över hur vi väjer att spela i år, framförallt i egen zon, till er kan jag bara att säga att hade vi spelat på samma sätt som förra året, så hade vi förmodligen åkt hem från
Helsingborg med en tvåsiffrig förlust. Visst finns det som ni kan läsa högre upp barnsjukdomar, men jag tycker att de flesta borde kunna se vilken skillnad det är kontra förra året?

---

Vi kör imorgon igen och sen väntar nästa krig,
KRIF hemma på onsdag. Vi har varit underdogs i tre matcher och vi kommer att vara det i våra resterande 30.

---

De tuffa matcherna rullar på och kommer så att fortsätta göra under hela säsongen, kan inte annat än att gilla det. Det tvingar verkligen fram det bästa ur än. De dagar man inte presterar på topp är man nämligen mer eller mindre körd.

---

Nu ska jag kika på TV.

/#8

4 kommentarer:

  1. Bra bloggan, tre inlägg idag!

    SvaraRadera
  2. Har läst massa komentarer nu. Helsingborg gjorde sin sämsta insatts mås så vara. många tror inte på Åseda. Men de är få lag som har den kämpa glöden som just Åseda har. Dom sliter som djur på isen. All ära till Åsedas A-lag.Me den viljan dom har och de unga laget som inte har fått rutin än så har dom hitills varit ett starkt lag som vill. En liten klubb i en liten ort med mycket eget material. Tror de är många som står på läktaren i Åseda och tror och hoppas att dom ska göra något i vinter som ingen förväntar sig av dom.Ni har ju inget att förlora bara att vinna. Vore ju underbart om ni kunde knäppa alla på näsan som inte tror på er. Jag tror på er ni gör ett kanon jobb så här långt fortsätt me de.Stort lycka till i vinter.

    SvaraRadera
  3. Vadå bara på 90-talet? Tror nog du glömt några, eller såg du inte alla oss där framme ;)

    SvaraRadera
  4. Hehe, jag trodde inte att du och Rasse var äldre Tim =)

    SvaraRadera