lördag 2 oktober 2010

Dan före dan!

Det är nära nu, det är riktigt jäkla nära nu! Imorgon skrinnar vi ut i PG Ishall!

---

Det kändes i kroppen igår att det var sista träningen innan ett fem månaders långt krig. För ett krig kommer det att bli. Var längesedan som man kände sig så här taggad, förmodligen beroende på ett par olika faktorer. T ex att man aldrig tidigare skrivit så mycket och följt upp så mycket olika saker inför en säsong. Förmodligen ännu mer beroende på att man känner ett litet ökat ansvar, man är trots allt äldst.

---

Smp har idag en artikel om oss, Ferna och Lill-Emil i fokus. Inget fel på artikeln, men lite det här jag skrev om igår, en artikel, en idé vi sett förut. Man skulle kunna göra lite mer utan att det skulle kosta speciellt mycket mer.

---

Även
Alvesta får idag lite utrymme i samma tidning. Tycker att bilden som jag beskrev för ett par veckor sedan och som jag fick lite kritik för, förstärks i artikeln. Alvesta gör en nysatsning, man vill hitta tillbaks till tiden då man tillhörde Smålands absolut bästa plantskolor.

---

Skrev det tidigare på
Twitter, men Vimmerby har plockat in en ny back från Finska andraligan. Till att börja med så kommer han att provspela i en vecka, men spontant känns det som om han borde kunna vara en tillgång. har annars varit lite förvånad över att de inte plockat in någon mer back tidigare.

---

J-20 har seriepremiär hemma mot
Eksjö idag, klockan 13.00 börjar matchen för den som är intresserad. Bland annat lär ni få se Koma Karlsson i aktion.

---

Inte alls omöjligt att det blir lite inför matcherna redan ikväll, dock inget om vår match det sparar jag till imorgon. Inga garantier dock.

---

Ingen
Almunia (som om det spelar någon roll?), ingen Thomas Vermaelen, ingen Cesc Fabregas, ingen Theo Walcott och ingen Robin Van Persie. Känns verkligen bra inför Chelsea borta imorgon.

---

Nu ska jag ut i guldvädret lite!

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar