måndag 31 augusti 2009

Tungt

Ikväll hade vi säsongens första riktigt tunga träning och det kändes verkligen, mjölksyran sprutade ur öronen. Vi började med att vi femvis körde i varsin cirkel och där skulle man slå ut varandras puckar, vill inte säga att jag dominerade, men Rautio agerade som om vi hade en pakt =) Dock var det bara jag som hade nytta av avtalet. Lite längre åkningar redan på uppvärmningen idag och redan där mörade man till buggarna ganska bra, precis innan drickat och stretchingen så körde vi två varv i fullt blås.
Sen kampmoment nere i hörnen 1-1, 2-2 och 2-3 körde vi, samspelet med
Rautio sitter ganska bra redan nu, vilket ger hopp inför onsdag.
Efter det körde vi försvarsgrillen som går ut på att grilla den försvarande femman. Samma femma ska sex ggr få ut pucken i zon innan man får vila, medan de som anfaller byter efter varje utslagen puck. Vi strulade(läs jag) lite redan med första pucken vilket gjorde att det blev ruskigt jobbigt. Sen tvåmål där jag gjorde ett otroligt vackert mål, backskott från blå rätt i plockenGabor som ska lägga ut pucken i hörnet, men lägger den i egen kasse. Jag kör NHL regler här, sist på pucken i anfallande laget får målet =)
Avslutningsvis så körde vi en av de mest klassiska grisövningarna som finns med puck, startar i hörnen, upp till röd stopp. tillbaks till blå stopp, in i mitten och hämta puck och sen avslut. Om man gjorde mål fick man ställa sig sist i ledet, annars upp till blå och stopp och sen ner till ledet. Puh jobbigt var ordet, men säkert nyttigt.

Alex (migrän) och Gunnarsson (fotboll) saknades annars alla på plats och i de vanliga femmorna.

Imorgon börjar skolan 09.15 är det som gäller i M-huset.

Träning även imorgon och sen match på onsdag.

Nu blir det bingen.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar