onsdag 26 augusti 2009

Fotknölar

Kom hem från träningen för en timme sedan, precis lagom till att Arsenals match började och jag ska nog inte tippa mer laguppställningar i mina dar =) Ingen Ramsey som jag kände mig säker på utan Eboue spelar istället.

Almunia
Sagna-Vermaelen-Gallas-Clichy
Song
Denilsson-Diaby
Eboue-Bendtner-Eduardo

1-0 i paus efter att
Eduardo fått en väldigt billig straff och sedan lekt in bollen i mål. Celtic är helt enkelt inte bra nog för att kunna skapa något farligt.

Träningen idag kändes väldigt bra och man bara går och väntar på att det ska komma något bakslag. Fotknölarna är riktigt stora, men det är normalt i början, det gäller bara att man håller det i schack, skumgummi fixar det bra.
Gabor och Jocke gjorde säsongsdebut, medans Ryssen var hemma, anledning okänd. Färgerna var samma som igår, bortsett från att Pettersson spelade i vår femma istället för Ryssen. Tycker att det ser väldigt bra ut på träningen, helt ok fart och så länge som isen håller så flyter passningar och dylikt på ett bra sätt. Givetvis kommer allt att bli bättre allteftersom fler träningar görs, men det ser bra ut. Vi började med lite lugna klassiska uppvärmningsövningar, efter det lite längre åkningar. Sen fick Ferna för sig att vi skulle köra lite en emot en och två emot en. Då man som back saknar allt vad tajming heter så blir det lätt som så att man sjunker en meter vilket gör att man blir lite lätt stillastående. Emil var nog den som stack ut mest på träningen idag med några läckra mål. Tillslut körde vi lite två mål och klassiska 1-3-1.

Vi kör imorgon igen vid 18.00

Nu ska jag kika på andra halvlek.

/#8

3 kommentarer:

  1. Vilka kommer att få spela i pp? Känns som om alla vill och kan det, men vilka ska man välja? koma-wittenberg-martin-håkan-green-emil-ryssen-g-markus-krille-danne alla de känns som pp spelare, men bara 10 platser. Eller tror du/ni att det kommer vara tre femmor som rullar? Det vill inte ja..

    SvaraRadera
  2. Visades Arsenal celtic på tv? I så fall vilken kanal då

    SvaraRadera