onsdag 26 augusti 2009

Gräddhyllan

Tar höstens första ansträngning på gräddhyllan, platsen där man kommer spendera näst mest timmar under året, det är nog bara sängen som slår den platsen. Sitter och kikar lite på olika manager lösningar, faktiskt väldigt roligt och givande.

Hur känns kroppen idag? Jo faktiskt mycket bättre än jag trodde igår, visst känner man av överliggarna och ljumskarna, men det kunde ha varit ett par reser värre. Känslorna man har gått omkring med under hela våren och sommaren att denna säsongen kommer bli den mest spännande och roligaste som man upplevt i
Åseda tröjan. Förstärktes igår och man längtar till träningen ikväll, jag ska försöka minnas den känslan i December =)

Vad händer i serien?

Ulricehamn hämtar in centern Pierre Forsberg, från Kållered i div2.

I övrigt är det ganska dött, många lag har ganska stora trupper just nu och olika spelare på try out ett par veckor till.
Ulricehamn, Nittorp och Boro känns som tre lag som borde få in några spelare till, alternativt att de fyller på med juniorer?

Lundbohm, Saviano och McNevin kommer i år att bo i Danmark under September för att på sätt kunna bo i Växjö under en ev kvalserie. Måste säga att jag tycker att det är mycket bättre att göra så, än att som förra året skicka iväg dem till Danmark under kvalserien, de resorna är inte att leka med och dessa tre behöver vara i toppslag under säsongen, men framförallt i slutet av den.

Arsenal-Celtic ikväll, returen i champions league kvalet. Arsenal har 2-0 att gå på och något annat en ett enkelt avancemang vore märkligt. Fabregas kommer inte att spela efter skadan mot Portsmouth. Sen misstänker jag att Van Persie och Denilsson också kommer sparas inför United borta på lördag, vilket borde ge följande lag.

Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
Song
Diaby-Ramsey

Bendtner-Eduardo-Arschavin

Bänken:
Mannone, Silvestre, Gibbs, Eboue, Denilsson, Merida och Van Persie.

Det är möjligt att
Denilsson spelar istället för Diaby. Dock känns det ganska säkert att Ramsey spelar från start efter Wengers uttalanden på presskonferensen igår. För er som ännu inte har kollRamsey kan ta det ganska lugnt, ni kommer snart ha det, 18 år gammal, men redan riktigt bra. En seger utan att någon blir skadad innan lördag hade varit riktigt skönt. Rosicky sägs vara redo för spel till på lördag, denna fantastiska lirare, med ett av seriens bästa skott, men med lår som är skadade oftare än normalt. Sparkapital finns här i massor, men man kan inte räkna med honom. Nasri, Walcott och Vela är snart och i spel, då blir det riktigt hård kronkurrans.

Robben till United? Det skulle inte förvåna mig, eftersom Real är inblandade, men att sälja sin bästa spelare förra året? Nja säger ja, dock vore han en riktig bra ersättare till Ronaldo i United. Sen finns det visserligen vissa svårigheter att balansera en startelva som ska innehålla Ronaldo, Kaka och Robben.

Fick sms från Vancouver nyss, vilken jäkla stad det är.

Kommer nog en rad eller två efter träningen ikväll.

Nu ska jag plugga igen.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar