onsdag 5 augusti 2009

Tungt

Kändes ganska tungt idag på träningen, buggarna ville inte riktigt lika mycket som benen. Träningen räknade in 24 stycken, vilket är okej, men någon till kunde vi allt varit. De som ska vara där var där iaf. Henke var där för er som är nyfikna.

Csomortani joggade? igång uppvärmningen, efter ett tag var det spelare i hela hallen, p.g.a mördatempot i täten =) Efter det körde vi lite olika stationer, hopp i olika former och lite ryck. Efter det hade ass coach "glömt" bort vårt mörda pass för magen i måndags, så då följde lite sit ups och fallskärmshopparen.

Innebandyn var jämn och tät fram till att Håkan kom fri från mittplan och Emil hoppade in och bröt efter att Augustsson ropat byte från andra sidan planen :O
Efter det gled matchen ur våra händer. När det är en random träning i augusti är det lätt att tappa fokus, efter sådant utstuderat fusk =)

Imorgon tuggar vi på med intervaller uppe på spåret. Klockan 18 är det som gäller.

Sundsvall gör en halvmärklig värvning när man plockar hem Erik Tägström. Visst han är från stan och hade två bra säsonger 03/04 och 04/05 då han gjorde 28 poäng totalt. Efter det har han gjort 17 poäng totalt och då har ändå spelat i Polen, Danmark och Österike (div2) mycket skador har han haft och dåligt tränade sägs han vara, men men. Man ska inte såga för hårt innan han fått visa hur bra han är, men jag tror inte att Saviano och Lundbohm blev särskilt skrämda.

Färjestad värvar dock väldigt intressant genom att plocka in Antti Pihlström. Ingen poängkung, men var i VM för två år sedan en av turneringens bästa om inte mitt minne sviker. Tänk er Marcus Nilsson fast med mer fart och lite händer. Jag är inget stort fan av FBK, men detta var ett riktigt bra förvärv.

Ingen
Aalto i HV, attans med. Han valde hemma framför pengar, det ska han ha, men jag hade verkligen velat se honom i HV. Det är bara för Stillman att jaga vidare, Anders Eriksson hade jag gärna sett, ledig och realistiskt.

Peter Forsberg, spelar match idag, även om Sundin är störst i min bok hoppas jag verkligen att foten håller.

Lite bättre fart på jobbet idag, vilket är skönt, man blir så jäkla trött om man inte har så mycket att göra.

OBS! Träningen på fredag är flyttad till klockan 17.00. Dels är det fredag och dels är vi ganska många som vill in till Växjö-KHK klockan 19.15.

Nu lite käk.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar