torsdag 6 augusti 2009

Hm

Vad ska man skriva om dagens träning? Kändes jättebra tills magen rasade alldeles för tidigt för att jag skulle klara av att avsluta träningen. 10x800 meter var det som löptes. Tre minuters arbete och en minuts vila var det som gäller.

Det var de vanliga som tränade i princip samma som igår, minus G och Ryssen som fastnat i Vetlanda.

Mår fortfarande inte bra så det blir inget längre inlägg. Nu står det också på hemsidan att det är den 25 aug som gäller som ispremiär. Förra året gick vi på 10 sep, så det är ganska stor skillnad.

Rullar minst två, förmodligen tre bilar in till
Växjö efter träningen för att kika på Lakers-KHK. Lillebror och lilleGreen kommer också att sova över och ladda för lördagens matcher.

Maria ringde innan idag. De hade förflyttat sig från New York till Boston på sex timmar, för er som har lite koll på geografin kanske reagerar på att det tog så lång tid? Skönt att höra av henne och att allt flyter på ganska bra.

Nu ska jag försöka tugga i mig lite käk.

/#8

2 kommentarer:

  1. Motala har även värvat en finsk spelare från finska allsvenskan, ska tydligen vara riktigt bra. fan du missar...=)

    SvaraRadera
  2. Attans med, det är skandal att man missar en värvning som blev bekräftad för 47 minuter sedan =) Dan Marklund heter han och verkar ha haft ett tungt år förra året, men innan det har det sett bra ut.

    Du kan få bli min Motalascout om du vill, med ansvar Finland och spelare som slutat, men som kan tänkas göra comeback =)

    SvaraRadera