onsdag 19 augusti 2009

Kvällens träning

26 stycken var vi på träningen idag, i princip alla från Åseda, Nybroligan saknades plus att G är uppe och glider i Stockholm. Håkan höll i träningen och vi började med lite uppvärmning, sen lite olika hopp t ex skridskohopp och jämfotahopp mm.

Efter det blev det innebandy, på förslag från
Emil, Markus och Adam så körde vi de äldre emot de yngre =) Slakt, förnedring och spel emot ett mål, det är nog det bästa sättet att förklara hur det såg ut. Lille-Green stod och mös då han hade ett par dagar på sin sida, gentemot de andra småluarna födda samma år =)
Det var också ganska irriterat och spelare och klubbor for som käglor mellan varven, det är bra, så det ska vara.

Stack in snoken inne i ishallen och det var så där mysigt kallt =) Suget på att glida in på isen blev inte ett smack mindre.

Maria är nu i Nationalparken i Yellowstone, helt ute i ödemarken, ingen mobil eller Internet uppkoppling som funkar, känns sådär faktiskt.

Sambon/kombon är iväg på en tågluff genom
Europa.

Kul att vara den som är kvar hemma.

Stötte på en ganska kraftig patrull idag, från några som inte höll med om att
Nasri skulle spela istället för Denilsson. Eftersom laget då skulle få för mycket offensiv slagsida. Jag håller inte med, både Nasri och Fabregas har det defensiva tänket i sig också och jag tror också att båda måste finnas på planen för att ge mittfältet den nödvändiga kreativiteten, annars finns det en risk för att spelet kommer se ut som Liverpools =)

Holma lämnade idag Örebro efter bara några veckor i laget. Han var värvad som en spets spelare i laget, med bra meriter. Ryktet talar dock om att han kom dit riktigt otränad.

För er som är intresserade så finns det lite info om
Lakers äventyr i Finland, kan läsa mer här. För egen del hoppas jag verkligen att Fasth börjar tugga igång lite smått, det känns som om hans hälsa är skillnaden på kamp om direktplats till kvalserien eller kamp om play off spel.

Frågan är om
Wissman var sjuk eller om han ville slippa stå tillsvars för sina uttalanden om att han inte gick för fullt i försöken?

Blir att kika till
Zlatan i debuten emot City om en timme. TV4 sport sänder matchen med start 21.55.

Nu blir det lite friidrott.

/#8

3 kommentarer:

  1. Haha ja Emil och Markus var på riktigt bra humör igår, men vill man köra äldre mot yngre får man ju ta att man förlorar :D

    SvaraRadera
  2. ses på blå virre

    SvaraRadera
  3. Haha exakt, men de kämpade bra iaf =)

    Hehe, fan med att man måste hålla upp blicken efter det hotet =)

    SvaraRadera