onsdag 19 augusti 2009

Onsdag

Igår så sattes som sagt aggregaten igång och idag är det mindre än en vecka kvar till ispremiären.
Hade en jobbig natt, där det var helt omöjligt att somna, det var tentagrubblerier och tankar som stack åt alla möjliga håll, somnade alldeles för sent och är ganska mosig idag.

Vp har idag en artikel om att Nässjös
Robin Ericsson lämnar klubben, som förra året var deras poängkung med 37 poäng på 27 matcher. Det står dock att han kommer bo kvar i Nässjö och att det står mellan en div1 och en div2 klubb. Tranås eller Gislaved div1 klubben? Boro eller Vimmerby som div2 lagen? Vimmerby är min gissning att det blir, isåfall en mycket bra värvning.

Idag blev det också helt klart att legenden
Conny Strömberg skriver på för Örebro. Här snackar vi lirare, som alltid producerar, men som också byter klubb väldigt ofta. Han kommer bjuda på många snygga mål och dragningar, vad han gör för sammanhållningen i laget är dock en annan sak.

Ikväll är det är det årets sista innebandy, lär smälla och bara yra klubbor =) Innan vi får kika på klubborna lär det dock bli spänst och balans. Eftersom jag fortfarande inte förlorat i år(förutom när det fuskats grovt) så räknar jag med sedvanliga vinst ikväll. Vi ses ikväll boys

Ojoj vilket presspel
Arsenal bjöd på igår, man låg högt med yttrarna Bendtner och Arschavin. Fabregas och Denilsson kunde ligga högt i mitten, för varje gång som Celtic togs sig förbi så fanns Song där. Song var ruskigt bra igår, han höll världsklass helt enkelt. I en match där de kreativa spelarna hade det tufft så var han tillsammans med Gallas och Veermaelen (vilket klass förvärv) bäst för dagen.
Celtic försökte störa genom att spela hårt och tufft och bars verkligen fram av publiken, men de skapade ingenting, absolut ingenting. Vet inte vad de ville i matchen? Hemmamatchen var de givetvis tvugna att vinna för att ha någon som helst chans över ett dubbelmöte. Att då skjuta ett skott på mål under 90 minuter är inte bra. Dock bör tilläggas att jag inte sett Arsenal såhär stabila bakåt sen Lauren-Cambell-Toure-Cole spelade bakom Silva och Viera. Jag vet att det är tidigt på säsongen, men Everton och Celtic är två av de tuffaste bortamatcherna man kan spela på öarna. Att då komma ur dem med 8-1 är klass. Arsenal hade samma startelva igår som emot Everton. Misstänker att när Nasri och Walcott är hela att de kommer ta Denilsson och Bendtners platser. Arsenal igår

Almunia
Sagna-Gallas-Veermaelen-Clichy
Fabregas-Song-Denilsson
Bendtner-Van Persie-Arschavin

Jag gillar verkligen att det spelas 4-3-3 numera och att
Fabregas har fått ta ett kliv upp i banan. När han får Nasri jämte sig på mitten om några veckor så kommer det bli riktigt bra.

Emil (Vik bloggaren) skriver väldigt intressant i ett kärt ämne för många supportrar till vårt lag, att skola om forwards till backar. Vissa kan klara det, men det är ingen enkelsak som vem som helst klarar av som vissa vill få det till ibland.

"
Vet dock lite om han som spelare men det sägs att han ska vara en spelande back med ett bra skott. Dessutom är han rightare vilket alltid är ett plus. VIK har fått goda referenser om Fredrik och det är något man måste lita på. Dock är jag själv lite skeptisk till omskolade spelare och framförallt när man går från forward till back. Åt andra hållet kan det vara lättare att en back spelar forward. Vet av egen erfarenhet att backspel är mer än att bara åka baklänges. Nu ska han dock vara offensiv och kommer förmodligen att paras ihop med en defensiv back men hoppas att VIK förstår att det kommer finnas matcher i höst då vi kommer tillägna 40 minuter i egen zon."

En länk till hela texten hittar ni i blogglänks rutan i högerspalten.

Nu ska jag tentaplugga lite.

/#8

3 kommentarer:

  1. Strömberg har spelat massa år i ettan och inte producerat bättre? Tycker det luktar lite fiasko om honom, eller har han blivit så mycket bättre sen han lämnade Svergie?

    SvaraRadera
  2. Jag gissar på Dalen för Robin!

    SvaraRadera
  3. Eller så var det som så att när Strömberg spelade i ettan så var det innan allsvenskan fanns, alltså gamla div1, vilket gör prestationen större. Han är en underhållare och kommer göra sina poäng, det tvivlar jag inte en sekund på.

    Hehe då misstänker jag att du vet att han ska dit =) Kommer ihåg att han och Komulainen jobbade ihop och att Robin tjatade med honom till Nässjö. Så du har säkert helt rätt =)

    SvaraRadera