tisdag 18 augusti 2009

Ljushuvud

Kroppen kändes oväntat bra när man vaknade idag. Lite motionscykel innan gympasset ikväll och det ska förhoppningsvis kännas bra.
Har börjat dagen med att tentaplugga/slötitta på friidrott, ingen klockers kombination, men är man ett sportfreak så måste man lyssna med ett öra =)

Wissman var rätt mycket bättre på att snacka än på att springa.

Riktigt ljushuvud som har huserat i kommentarrutan idag. "Hellre satsa allt ett par år i tvåan och sedan börja om i botten av trean". Det personen i fråga vill är alltså att vi ska värva in minst fem spelare till, vilket förmodligen skulle få till följd att fem egna spelare skulle sluta. Är det då värt det? Absolut inte, säger jag. Ett lag som
Åseda måste alltid ha sin bas bland Åseda spelare, då föreningen är liten och underlaget av spelare inte är så stort. Vi har varit i en tuff situation där vi inte kunnat lyfta upp så mycket de senaste åren eftersom det inte finns några 88:or eller några 90:or, vi har klarat detta, tackvare att stommen har stannat kvar under så många år. Det får aldrig bli som så att man får en a-lagsplats bara för att man äger ett par skridskor, det måste finnas en konkurrenssituation. Nu kommer många bra spelare underifrån U16 och de yngre åldrarna i J-laget. Lill-Sebbe var på gränsen till ordinarie förra året och Gunnarsson är jag övertyga om kommer att göra ett par matcher iår och göra det riktigt bra.

"Den där
G kan inte vara bra han gjorde bara 26 poäng i trean". Han spelade bara 11 matcher innan han brötbåtbenet, då är 26 poäng, ganska okeeej.

Elmersson som kommer senast från Växjös J-20 är forward och har själv sökt sig till klubben, han ska som sagt var med någon vecka på is, sen får vi se hur det blir.

Tycker det varit ganska många mogna inlägg i gästboken det senaste dygnet.
Rosenqvist och Johansson är inga dåliga spelare, men det känns inte som om de är vad vi behöver. Sen bor de på fel håll om Åseda också.

Det man också ska tänka på när många lag förstärker är det faktumet att merparten av värvningarna har skett från andra klubbar i serien, dvs de byter spelare med varandra. Vi tänker inte lägga oss ner och dö utan vi tror på oss själva och på laget.

Ikväll blir det middag hemma med hela familjen samlad, känns som evigheter sedan.

Maria är nu i Missouri tidsskillnaden dit är 9 timmar.

Nu ska jag plugga vidare utan friidrott.

/#8

8 kommentarer:

  1. JAja, men han kanske inte kommer vara bra i år? En center och några backar, alternativ göra om Henke och Anden till backar..

    SvaraRadera
  2. Henke som back?? Du kan tydligt absolut ingenting om hockey. Henke har vissa poänger som hockeyspelare, men han är dåligt skolad och inte bra i styrspel och egenzon.

    G kommer vara bra, men bäst kommer Emil vara.

    SvaraRadera
  3. Anton blir den åttonde backen, och backparen blir så här.

    Koma-Wtten
    Rautio-Viktor
    Anton-Rasse
    Adam-Dan

    Har Adam tränat bort något kilo kan han kanske gå in på sex, annars tror jag att det blir såhär

    SvaraRadera
  4. Nja gillade viktor och rasse ihop. Tycker nog de ska fortsätta och sen kan adam lr anton spela med rautio

    SvaraRadera
  5. Det är kul att spekulera, men jag är ganska säker på att Ferna vet hur han ska ha det. Han vet hur spelarna är och funkar tillsammans samtidigt som jag tror att han är öppen för om någon har utvecklats sen förra säsongen. Jag skulle spela såhär

    Koma-Rasse
    Rautio-Wittenberg
    Viktor-Anton
    Adam-Dan
    Augustsson

    Martin-Håkan-Krille
    Ryssen-Andreas-Green
    Danne-Emil-Markus
    Sebbe-Anden-Petterson
    Henke

    SvaraRadera
  6. Med tanke på hur bra det har gått för laget i flera år kan jag inte fatta att det gnälls så mycket? Det är helt sjukt.

    SvaraRadera
  7. Jimmy Lund är egentligen inte värvad från allsvenska Borås HC till Nittorps IK utan väljer att varva ner i sin moderklubb. Synd att Lenny Dover inte har motivationen att göra detsamma efter lång allsvensk karriär utan väljer att lägga skridskorna på hyllan. Självklart hoppas man även att Remstam, Wallenberg, Svanberg m.fl, någon gång vänder hem till Nittorp för att öka lagets slagkraft ytterligare... Fint arbete du lägger på bloggen Victor!

    SvaraRadera
  8. Mm jag visste faktiskt att Jimmy Lund spelat i Nittorp tröjan förut, så jag kanske uttryckte mig lite klumpigt =) Har sett honom några matcher i Borås tröjan när de spelade i div1. Han var riktigt bra på den tiden även om det gått några år, han borde vara en av seriens absolut bästa forwards.

    Mm det är helt klart några skapliga lirare. Finns en rolig grej om just Remstam med en liten Åseda anknytning. Det var när Nittorp och Nybro spelade i gamla div2. Då delade Remstam och en gammal Åseda profil, poängkungs titeln i div2 serierna, nämligen Nicklas Wikström. Remstam gick till HV och Wikström till Åseda =)Wikström är förmodligen den som betytt mest för mig och många andra av spelarna i a-laget idag, en riktig profil och en skön lirare.

    Tack för berömmet.

    SvaraRadera