torsdag 20 augusti 2009

Sista

Ligger i soffan och läser om diverse ekonomiska termer. Har även försökt göra en övningstenta det gick ok, men det kan skilja en hel del från år till år så man ska inte ropa hej ännu.

Kikade på jippot tillika
Zlatans debut igår, lite som Lundh skrev idag, presentationen var mycket mäktigare än matchen. Inget konstigt med det, Barca spelade med sina juniorer och City har redan börjat sitt seriespel. Sen fick man aldrig se Iniesta och världensbästa spelare, Xavi.

Ikväll är det dags för årets sista riktiga grispass off ice. Intervaller som man känner sig sådär sugen på, men det är riktigt nyttigt, det är bara att konstatera. Vi tränar imorgon och på måndag också innan vi går på isen på tisdag, men då är det mer snabbhet och explosivitet och det är jobbigt på ett annat sätt. Sen kommer vi givetvis att köra lite utanför isen också under säsongen, men då bygger det mer på att bibehålla istället för att utveckla. Löpningar med start och mål vid den röda stugan är det som gäller, puh.

Är ganska övertygad om att alla kommer tycka att det är jäkligt skönt efter idag. Man glömmer så lätt att första veckan på is är årets jobbigaste. Mjölksyran sprutar och det känns som om man inte har tränat på ett par månader. Som tur är så går det över ganska fort, plus att det är ganska mycket roligare att få trolla lite med en puck en att springa på leriga stigar.

Ikväll efter träningen åker jag hem till
Växjö, vilket ska bli skönt, sova i sin egna säng och bara lite avslappnat tjabbande med Choobacka. Sen tenta på det imorgon 09-14 är tiden. På lördag tar jag x2000 upp till Stockholm och målet med resan är Stockholm stadion och Coldplay. Övernattning i Åtvidaberg och sen tillbaks till Växjö på söndag.

Björklöven gör en mycket intressant värvning i
Daniel Despotovic från Södertälje. En stor talang som hamnade lite i kläm mellan superelit och a-laget förra året, vilket gjorde att produktionen sjönk, jämfört med året innan. Jag tror att de har gjort ett riktigt klipp.

Nu ska jag klippa gräset.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar