tisdag 25 augusti 2009

Idag

Ikväll går vi på is.

Sjukt rolig mening att skriva, ikväll går vi på is. Klockan 18 börjar träningen, jag och G rullar vid 16 hugget ifrån Växjö, gäller att vara lite tidig idag, så att man hinner fixa allt, klubborna, vilket ben som ska i var i byxorna osv.

Dock vet man om att det kommer bli sjukt jobbigt, grejer sitter inte som de ska, det känns som om allting är två storlekar för stora. Man blir trött bara av att glida omkring lite, skenan känns som om den är två cm lång, man är mer
Bambi än Bambi.

Ska bli spännande att se hur alla utvecklats under sommaren, man kan alltid se intentionerna direkt. Åtta dagar till första matchen så det gäller att man ligger i under veckan. Nässjö borta förra året var en smärre katastrof, då var det också första matchen. Det visade ännu en gång hur lite en träningsmatch för det mesta betyder, för det totala helhets intrycket under sässen.

Dalen är ett av få lag i serien som har fulltrupp, de är riktigt många och lär gallra ganska friskt bland spelarna, mer kan ni läsa här.

Jim Nordh som förra året spelade i Vimmerby, har nu fått ett permanent kontrakt med Oskarshamn efter att ha varit där på try out under augusti.

Har
Ros läst min blogg? Han producerar som aldrig förr just nu, vissa saker är faktiskt inte så dumma, men jag hävdar fortfarande att det finns väldigt många som skulle göra det jobbet bättre.

Var lite synd att
Liverpool förlorade igår igen, det är kul att komma femma =)

Alla som gillar
Arsenal eller bara gillar bra krönikor eller texter, borde gå in och läsa vad Magnus Falk skriver, på Arsenals svenskafans sida. Mer eller mindre varje dag levererar han antingen än morgonens/dagens/kvällens Arsenal, humor blandat med bra synpunkter.

Maria är i Vancouver nu och snart på väg hem. Vancouver som är den absolut bästa staden jag har varit i.

Davve P ringde igår och lät lite lagom sugen på hockey =)

Nollnings veckor nu i Växjö, det brukar vara årets absolut två roligaste veckor, iår blir det dock inget för mig, då vi går på is idag. Bara det faktumet att man hoppar över nollningen borde ge mycket bättre förutsättningar under säsongen.

Nu ska jag göra lite nytta.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar