torsdag 27 augusti 2009

Slakt

3-1 igår och 5-1 totalt är inte så mycket att snacka om. Sen kan alla skriva hur mycket de vill att Eduardo filmade till sig straffen, men fakta är att Celtic hade två(2) skott på mål under 120 minuter, varav det ena var målet i 92:a minuten igår. Det kändes bra att Fabregas, Arschavin (20min och ett mål) och Van Persie vilades igår inför United borta på lördag. Det blir en helt annan match det. United är samma maskin som vanligt, dock är avsaknaden av Ronaldo stor när det gäller möjligheterna att bryta mönstret. I ligan förra året hade Arsenal ganska lätt för United och de andra topplagen, bara hoppas att det fortsätter så på lördag. 1-1 känns nog inte helt orimligt och ett resultat jag skulle känna mig mycket nöjd med.

Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
Song
Denilsson-Fabregas (Diaby)
Bendtner-RVP-Arschavin

Är ganska säker på att det blir så, enda frågetecknet är
Fabregas, det är dock ett jäkligt viktigt frågetecken.

Lottningen till
Champions League är i eftermiddag och då Arsenal är i första seednings gruppen så ska det inte vara några problem att ta sig vidare oavsett motstånd.

Den nya hemsidan är under uppbyggnad och jag tror att det kommer bli ett stort lyft gentemot den nuvarande. Ska se om jag inte kan få lite inflytande över hur vissa saker ska vara....

Idag har jag inte gjort så mycket, kikade på lite skolgrejer på förmiddagen, var och handlade lite mat och dryck, snackade lite med
Davve P och planerade in en lunch med honom imorgon.

Nu sitter man mest och kikar på lite olika sidor,
G kommer och plockar upp mig strax efter 16 och sen plockar vi upp Elmersson i Eke, om han är i tid idag =) Gillar att åka upp lite tidigare innan träningarna så att man hinner fixa med klubborna, snacka lite, dricka sitt kaffe, köra sina obligatoriska 10-15 minuter på motionscykeln. Just det sista är A och O eller O och A som Torsten skulle ha sagt, för att högerknät ens ska fundera på att vilja vara med ute på isen.
Klockan 18 kör vi idag också,
Dan kommer inte komma då han är på tjänsteresa Stockholm, annars tror jag att alla är på plats? Vi tränar imorgon också, sen är det ledig på lördag. På söndag börjar vi tidigt med ett teoripass och sen två timmar is efter det.
Bra att komma igång med snack om spelidéer, pp, box play och styrspel mm så tidigt som möjligt så att alla hinner komma in i det innan seriestarten. Det är behövligt att prata igenom de olika sakerna då spelet i div2 kommer vara väldigt olikt det i trean, mycket mer struktur.

I lakers är det nu klart att
Marcus Johansson kritat på för ett år, efter att ha varit på try out under ett par veckor. En stabil back, perfekt att ha som avlastare, vid skador och trötta spelare. Roligt för Lenhovda om inte annat =) Då Augustins operation gått bättre än förväntat och nu tros vara redo till seriestarten så får nog Marcus finna sig att vara sjunde-åttonde back tillsammans med Rantatalo. Annars handlar det mesta i Växjö om arenastaden och det verkar faktiskt som att den kommer att bli av, lite delar av finansieringen återstår, men jag är hoppfull. Om det klubbas så hoppas Lakers på att man ska börja bygga i januari och att hallen står klar till jul nästa år.

Kommer ev några rader efter träningen ikväll, annars tidigt imorgon.

Nu ska diska och städa lite, det märks i lägenheten att inte
Markus flickvän varit här på ett tag.

/#8

2 kommentarer:

  1. Vi testade den nya sidan förra säsongen i Team 96.
    Det funkade jätte bra. För oss ledare så blev allt mycket enklare i samband med nyheter, matchresultat, närvarokort och att nå ut till spelarna.

    Så det kommer att bli ett lyft för klubben.

    //Patrik E

    SvaraRadera
  2. Det tror jag med, det känns som om det finns många bra funktioner. Om folk orkar, vill och kan så kommer det finnas mycket mer information till alla intresserade.

    Mer information ger ett större intresse, som ger mer publik,sponsorer och som i sin tur leder till mer pengar.

    SvaraRadera