torsdag 5 augusti 2010

snart träning

Kom precis hem ifrån jobbet efter en ganska omväxlande dag. Både Press-Eva och Mia testkördes idag inför uppstarten på måndag. Det var faktiskt väldigt roligt att få kliva ut i sträcken och slita i lite profiler igen, kändes precis som om man aldrig varit borta.

---

Snart dags att bege sig ner till omklädningsrummet för lite intervaller. Tycker att vårt omklädningsrum håller riktigt hög klass med tanke på vilken nivå vi spelar på, nu har vi dessutom fått en ny matta inlagd, nya dörrar och
Penti har byggt om tränarrummet, blev riktigt bra. Förutom en sak, att vi med låga nummer har våra krokar för ytterkläder bakom en dörr, förbannad för mindre =)

---

Vet att det är några som är borta idag från träningen, men räknar med att vi blir ganska många i.a.f.

---

Osby plockar in ytterligare en forward på try-out denna gång är det André Bruhn som ansluter ifrån Mörrum, han har producerat bra som junior, men haft svårt att etablera sig i seniorlaget, nystart nu? Osby som sitter på seriens absolut största trupp har nu hela 18 forwards att tillgå till ispremiären på söndag(?). Man har även gjort klart med de två backarna Pontus Brandett och Simon Laakkonen även dessa på try-out.

---

Osby har även inlett ett samarbete med Mörrum. Trots att man har 29 spelare i truppen så ska ytterligare två backar, en forward och en center in i laget. Det kommer bli kubbning deluxe på deras första isträning för att spelarna ifråga ska kunna ta en plats i truppen.

---

Slarvigt av mig, men jag har faktiskt missat att en av seriens absolut största artister i form av
Sergeij Marchkov förlängt kontraktet med Helsingborg. Mycket viktigt för dem och deras lag ser ganska intressant ut.

---

Boro ska vara väldigt nära att få klart med en tränare. Detta har man hört under hela sommaren, ganska många namn har florerat, men nu börjar det verkligen bli dags att få bläcket på kontraktet.

---

Ganska intressant mening, "Jag håller på att jobba på årets grymmaste värvning just nu faktiskt, men inte till
Örebro eller Karlskrona. Detta är faktiskt till KRIF, men nu säger jag inte mer än att detta kan bli ruggigt bra och precis vad de behöver när det hettar till=)"

Skrivet av en viss
Fahlander idag. Det var även han som låg bakom värvning av Brasar.

---

Tragiskt med
Robin Rahm, man vet så väl att doping existerar även inom Svenskhockey, men man blir alltid lika förvånad.

---

Fabregas gjorde sin första träning med laget inför seriestarten som bara är 10 dagar bort nu.

---

Moras placering dyker upp efter träningen ikväll i en blogg nära er.

---

Nu ska jag städa lite innan träningen.

/#8

5 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att se vem Krif landar, tror på en jänkare. Kallinge och vimmerby kommer soppa banan med alla andra i vinter

    SvaraRadera
  2. Har hört att det kan komma in två spelare till i åsedas trupp? Sant eller falskt?

    SvaraRadera
  3. har bruhn haft det svårt att etablera sig i seniorlaget? Han spelade hela tiden tills han blev skadad, det var flera skador som kom på följd. Kan bara säga att han aldrig haft något problem att etablera sig.

    SvaraRadera
  4. Sant eller falskt, två spelare har jag inte hört någonting om.

    Är säkert som du skriver, uttryckte mig lite klumpigt, skulle ha skrivit, att det verkar som om han haft svårt att etablera sig som senior i Mörrum istället.

    SvaraRadera
  5. Sergei Joukov klar som tränare för Boro

    SvaraRadera