fredag 27 augusti 2010

Fredag!

Alltid lika härligt med fredag, även om denna veckan kanske inte går till historien som den vecka då jag längtat som mest till fredag i mitt liv.

---

Kroppen känns bra idag, efter att varit halvt överkörd av ett gäng tåg både i onsdags och torsdags så är nästan all smärta borta idag, lite märkligt, men det gör absolut ingenting. Körde lite 3 VS 3 igår, jobbigt som alltid, men också lite skönt för nu har man delat ut säsongens första tackling, det är alltid skönt att ha det överstökat.

---

Fredagsträningarna har alltid varit de bästa träningarna, nästintill bara spelövningar. Dock hyser jag en viss oro över zonspelet i år, risken finns nämligen att det kommer gå undan från start med så ung lag, kan bli jobbigt det här...

---

Limhamn spelade sin andra match för säsongen igår och förlorade då mot Rögles J-20 med 5-4. Enligt deras hemsida så ställde Limhamn ett ganska skadedrabbat lag på isen.

---

En av seriens förhandsfavorit spelar sin första match för säsongen ikväll, då
Kallinge tar emot det Danska laget Hvidovre hemma i Kockumshallen. Har inte en aning om vilken klass det Danska laget håller, så därav är det väldigt svårt att säga vilken typ av värdemätare de är....

---

Och i
Tyrs-hov så är det speedhockey som gäller ikväll, en hel cup ska avhandlas mellan Tyringe, Osby och Glimma. Framförallt ska det bli spännande att se hur Osby står sig mot Tyringe? Att matcherna är väldigt korta kommer dock påverka utgången ganska mycket, för som alla vet så drar oftast ett bättre lag fördel av att vara just bättre ju längre matcherna går.

---

Ganska omfattande intervju med
Helsingborgstränare Jonas Molin. Berör sitt egna lag, målsättningar och vilka lag han kan tänkas tro kommer att slåss i toppen, en läsvärd och ödmjuk intervju om ni frågar mig.

---

Tungt favorittippade
Motala från A-serien, mot dess dito i B-serien Vimmerby imorgon, en bra värdemätare för båda lagen.

---

Sebastien Squillaci är nu helt klar för Arsenal, precis som jag skrev för ett par dagar sedan, 30-årig granit, precis vad som behövs i ett ungt, kort och ibland lite mjäkigt försvar. En målvakt in och drömmen om liga titeln lever.

---

Nu ska jag fixa lite käk innan träningen.

/#8

2 kommentarer:

  1. Vem var han i vit hjälm som var duktig i torsdags? var en av isens bästa.

    SvaraRadera
  2. Mm han var bra, tror att han kom från Tingsryd..

    SvaraRadera