söndag 1 augusti 2010

På banan igen

Har som tidigare nämnt haft ett par riktigt grymma dagar, att då bryta upp och sätta sig vid datorn ett par timmar har inte riktigt legat överst på min lista.

---

Börjar jobba igen imorgon, fyra veckor till och sen börjar skolan igen, åtta dagar semester har trots allt varit väldigt givande och nyttigt.

---

Kommande vecka kommer bli en vecka tillsammans med laget. Det är återsamling när det kommer till försäsongsträningen, vi kommer att att köra tre veckor nu innan vi går på is. Utöver träningen i veckan så är det dessutom härliga lördagen i helgen. Okänd ort som alltid, dock ryktas det om att vi slipper cykeln i år? Då jag inte har någon vidare tillgång till en bra cykel så ser jag väldigt gärna att det ryktet stämmer.

---

Boro har som ni säkert redan vet om, plockat in Husums poängkung från förra året. Det handlar om forwarden Jonathan Lindgren som förra säsongen gjorde 64 poäng på 29 matcher i Husums div2 serie. Klassen på den serien kan man säkert diskutera, men gör man över två poäng per/match så lär man vara bra även i vår serie. Boro fortsätter att imponera på så sätt att de lyckas ro i land sådana här värvningar utan att ha någon tränare klar. Alla lag i serien går ju faktiskt på is denna månaden.

---

1-1 mot
Milan igår i Emirates Cup, efter mål av nyförvärvet Chamakh och tydligen skulle Arsenal vunnit ganska klart, men var som lite för ofta ganska bleka i avsluten. Fabregas, Van Persie, Song och Diaby saknades och laget kommer inte direkt bli sämre när de går in.

Förhoppningsvis var detta sista matchen jag missade på ett tag framöver nu, detta fungerar inte.

---

Hemfärd till
Växjö om fem timmar.

---

Allsvenska tipset kommer ev att dyka upp under kvällen.

---

Nu ska jag käka frukost.

/#8

5 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaks =)

    SvaraRadera
  2. Tjena Victor! Har just sett Johner på isen, han du lät lite tveksam till i ett inlägg tidigare i somras. Man ska inte dra några växlar alls efter en träning, men för att vara jetlaggad och helt ny i landet så såg han oförskämt pigg och alert ut. Hoppas intrycket består framöver också :)

    SvaraRadera
  3. Vet om inte om jag låtit tveksam, bara osäker =) Extemt svårt att veta vilka klass en sådan spelare som Johner håller.

    Låter onekligen bra att han ser bra ut, man ska dock komma ihåg att han har ganska många fler ispass i benen kontra alla andra. Ska hur eller hur bli otroligt spännande att se honom i aktion på fredag.

    SvaraRadera
  4. Visst har Johner mer istid i benen än dom övriga, men första intrycket var ändå väldigt positivt. Det måste vara ett h-ete å vara hockeyspelare, verkar bara finnas två saker: nästan alla dina inlägg slutar antingen med att du ska träna eller käka ;)

    Kul med lite Åsedainslag på K-O Cup!

    SvaraRadera
  5. Det låter bra det!

    Eller så kan du tolka det som att jag äter för mycket =)

    SvaraRadera