tisdag 24 augusti 2010

Premiär!

Vilken helg, toppklass rätt igenom och därmed har också bloggen varit nedprioriterad, men det var då det...

---

För idag går vi på is! 19.05 kommer jag att vara först ut på isen, eller jag brukar få vara det, men nu när det har stått här så lär det bli kubbning vid dörren...

---

Vet att ungefär halva laget var ute och tjuvade lite igår, vi andra bjuder på det försprånget, misstänker att man hinner komma ikapp den kvarten till premiären. Hur eller hur så kommer det att bli grymt, jag sitter här och är lite smånervös, som alltid inför premiären.

---

Märkligt med tanke på alla år man spelat, men det kan inte hjälpas, man vill veta var man står? Hur bra man tränat? Hur bra alla nya spelare är? Osv, osv, det är alltid speciellt.

---

Utifrån vad jag vet så kommer alla att vara med idag, tror inte att vi har några skador, det finns ett gäng med spelare som har varit på is ett antal gånger redan och det lär helt klart märkas ikväll. Trots allt bara fem dagar kvar till första matchen i
Iffehallen mot Kalmar. Jag återkommer med rapport senare ikväll.

---

Boro gick på is igår och som vanligt så var "Tulle" med trots allt det vanliga snacket om att han inte ska spela. De har även gett plats i A-truppen åt fyra juniorer.

---

Värnamo som det varit tyst om ett tag har brutit tystnaden kring sin trupp.

---

I helgen smäller det för de flesta lagen i serien, första träningsmatcher väntar, spelar som alltid en viss roll även om den inte spelar all roll. Dock måste man se på saken väldigt olika beroende på vilka lag som spelar och vilka spelartyper de har i sitt lag. Hur tänker jag då undrar ni kanske?

---

Jo som så att lag där det finns många spelare som måste bevisa något t ex
Osby (som har väldigt stor trupp) merparten av deras spelare kommer att driva riktigt hårt under försäsongen för att få en plats i truppen, visst de kommer förmodligen förlora lite på att de rullar på mycket folk, men alla kommer brinna, alla kommer vilja visa att de kan. Deras resultat i träningsmatcherna är för mig viktigare än för t ex Kallinges, inte för att de inte saknar konkurrens om sina platser, men en spelare som Burakovsky kommer knappast visa hela sitt register i augusti och därav kommer inte heller KRIF att göra detsamma.

---

Märks att man inte varit på internet under fem dagar, man har inte koll på någonting.

---

Sebastien Squillaci, där har ni namnet på Arsenals nya mittback, spelar i franska landslaget och ansluter närmast från Sevilla, måste säga att jag har ganska dålig koll på honom, men sen så är också Spanska ligan sjukt ointressant.

---

Nu lite fix, mat och sen träning.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar