söndag 15 augusti 2010

Kärlek

Hemma i Växjö igen, efter ett mycket bra dygn på Öland, trots att de två C:na svek och aldrig dök upp, så hade vi det riktigt bra.

---

Bara en vecka kvar som metallarbetare och bara en vecka kvar innan vi går på is.

---

Riktigt tung värvning av
Helsingborg, när de plockar upp Daniel Wallin som förra året huserade i Troja. En spelare som aldrig riktigt lyckats i allsvenskan, men i tvåan så kommer han att skyffla in poäng. Får man tro deras hemsida så är det två riktigt tunga spelare till på väg in.

---

Riktigt tungt för
Nässjö att tappa sin katalysator Sebastian Bergqvist till Västervik. Lika nyttig att ha i sitt lag som tråkig att möta, honom ersätter de inte vad de än plockar in i Nässjö. Han gjorde många viktiga mål förra säsongen.

---

28/8 kommer
Krif att ha ett Event för sin stjärnspelare och därmed utgår jag ifrån att densamma kommer att presenteras samma dag.

---

Om tre dagar bli
Limhamn första lag ut i serien att spela match.

---

Lite tankar om
Osbys första pass på is och om hur truppen kommer att se ut till premiären.

---

Mycket tankar om
Boros trupp på deras hemsida. Det är en hel del tunga tapp som de drabbats av samtidigt ett par riktigt intressanta nya spelare, ska bli spännande att se hur de får ihop det i slutändan. Backen Didrik Lögdahl har fått ett Try.out kontrakt med klubben.

---

1-1 mot
Liverpool efter en riktig målvaktstavla av Reina i den 90:e minuten, så jäkla underbart när den gick in, men också väldigt rättvist. Tycker att Arsenal var det genomgående bättre laget och när Joe Cole fick rött kort direkt efter att kapat matchens gigant Laurent Koscinely, så trodde man verkligen på seger. Ojoj vad Kos var bra helt sjukt bra faktiskt, det ger ju om inte annat Vermaelen vibbar.

---

1-1 borta mot
Pool utan att Fabregas eller Song spelare en minut och Van Persie bara sista halvtimmen, det ger mersmak. Hur eller hur så är det riktigt underbart att det har dragit igång nu, det ser bra ut. Gillade också att man precis som förra året visade sig starka i slutet av matchen (fram till kvitteringen, sen såg det inte bra ut) och aldrig vek ner sig, kärlek.

---

Nu ska jag läsa lite.

/#8


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar