torsdag 26 augusti 2010

Pass två avklarat!

Vaknade upp idag med lite ömma överliggare (vissa kallar det höftböjare) som måste vara det rätta namnet, det låter mycket bättre. Inte helt ovanligt för en hockeyspelare att ha problem med det än mindre i början av säsongen, men precis som allt annat så är det sådant som lägger sig.

---

Efter att funderat på att slänga upp skridskorna på hyllan efter första träningen, så kändes det riktigt bra igår, eller riktigt bra kanske man ska akta sig för att skriva, men det kändes som om man faktiskt har ägnat sina senaste 20 år att åka skridskor och det är ju trots allt positivt.

---

Samuel var sjuk igår, Axel gick in och ersatte annars såg det ut som under den första träningen. Det var också ett helt annat flyt igår, det mesta fungerade som tänkt förutom när vi skulle köra en modifierad virrvarv, då blev det kaos i många hjärnor. Speciellt i en Tingsrydshjärna, men trots sitt vackra namn så lyckades han på något sätt att virra till det ordentligt.

---

Träning nummer tre ikväll och också den näst sista inför säsongens första match.

---

Vimmerby inledde sitt matchande igår genom att vinna mot Skara med 5-4, detta trots att Skara varit på is ganska mycket längre än Vimmerby. Som alltid gäller det att akta sig för att dra några växlar av en match, men en liten titt på Vimmerbys kedjor talar om kvalitet rätt igenom. Mer om matchen hittar ni här.

---

Ett av seriens stora utropstecken förra säsongen, backen
Oscar Sundhall lämnar Nässjö för spel i Södertäljes J-20 lag. Ett tungt tapp och givetvis extra tungt att tappa honom nu, även om Nässjö bör ha vetat om att möjligheten att han skulle lämna var ganska stor.

---

Kommer ett inlägg till idag, så känn lugnet...

---

Nu ska jag ut och gå.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar