torsdag 19 augusti 2010

Mot Gotland

Sista arbetsdagen för sommaren är avklarad. Tråkigt? Nej inte speciellt, men trots allt är det väldigt skönt att stänga av hjärnan lite under sommaren och tänka på något helt annat än skolan.

---

Blir snart upplockad hemma hos mor och far för att i en full bil glida mot
Visby. Lite extra semester så här i slutet av sommaren är aldrig fel.

---

Ishallen är kall, aggregaten tuffar på för fullt, fantastiskt. Tempen börjar verkligen stiga nu, bara 10 dagar kvar till förstamatchen och som alltid så har man förhoppningar och förväntningar. Hur bra har man tränat i sommar? Hur har man utvecklats av att faktiskt ha spelat en säsong i den högre divisionen osv, spännande

---

Limhamn som var första laget ut till spel igår, vann mot div1 laget Pantern med 5-3, trots att man förlorade skotten med 21-30. Vilka som spelade, respektive saknades i respektive lag har jag inte aning om. Hur eller hur starkt av Limhamn, som säkert kommer tillhöra den ganska stora gruppen med lag som kommer att slåss bakom seriens tre stora lag.

---

Intressant samtal på jobbet idag, fick en fråga varför jag inte är lika klok på isen som i bloggen? Säger det mest om mig som spelare eller bloggare?

---

Dock ifrågasätter jag starkt både personens läsförståelse och hockeykunnande, framförallt det sistnämnda...

---

Jonstorp har kompletterat sin trupp med tre spelare och därmed spikat sin trupp? Spelarna det handlar om är poängstarke backen Johan Eskilsson som förlängt kontraktet, backen Robin Nilsson från Rögles J-20, samt forwarden Johan De La Vaux
som spelade ett par matcher för Jonstorp förra säsongen.

---

Lite
info om Osbys första ispass, men framförallt Tyringes. En snabb titt på kedjorna i Tyringes lag ökar bara känslan av att de har de smartast byggda laget i serien, kanske inte det bästa, men helt klart det lagbygget med mest tanke på resultat istället för bra namn.

---

Jag har inte glömt bort
Almtuna, det kommer.

---

Grabbarna glas är i farten, fem spelare i A-truppen missade premiären. En premiär som fick se
Nasri gå sönder och tvingas till en knäoperation, borta en månad. Nasri, denna i sina bästa stunder fantastiske spelare, mannen som på sikt ska bära ett mittfält med Song och Wilshere när Fabregas lämnat, men skador på skador gör en sådan framtid allt annat än säkert. Idag var det Frimpongs tur, efter en månad i A-truppen så gick korsbandet, tack och hej då till hela säsongen.

---

Ytterligare ett bud sägs
Fulham ha tackat nej till gällande Mark Schwarzer, tur då att vi har världens stabilaste målvakt i Almunia så att man slipper drabbas av panikångest varje gång en frispark eller hörna är på väg in i straffområdet :S

---

Nu ska jag duscha och sen blir det bilen mot
Oskarshamn.

/#8

1 kommentar:

  1. Tjena!

    Limhamn saknade Målvakten Tex och backarna Timglas och Pär Karlsson. Pantern saknade Martin Persson och Isac Haag. Hur man än vänder och vrider på det så va det stark av Limhamn.

    SvaraRadera