fredag 13 augusti 2010

Campus

Vilken underbar plats det var/är. Var ute en sväng efter jobbet idag och plockade upp lite kläder åt Lilleman inför vår Ölandstripp imorgon. Det var tyst, lugnt och nästintill öde, de i normala fall 5000 boende är under sommaren max 500. Ett par minnen kom åter, vilka minnen sen. Alla människor man träffat, alla helt sjuka upplevelser, samtidigt väldigt märkliga år och tillslut en insikt om att lämna innan man blir fast för alltid.

---

Fredag idag och imorgon blir det
Öland med alla grabbarna ifrån klassen, kan bara bli legendariskt.

---

För er som missade Twitter-länken så har ni
här intervjun med Kjell AllstrinBoros-hemsida. Speciellt ett par saker man reagerar på, han nämner Vimmerby som en "Dark Horse" det är de verkligen inte. Han nämner vidare att Värnamo (precis som oss, dock inget annat att vänta) är ett lag som man bara ska ha efter sig, jag är inte så säker på det. Inte för att Boro är dåliga, utan för att Värnamo är ett lag som verkligen går under radarn, de var och nosade på en play off plats förra året och de känns klart bättre på pappret i år.

---

Allt annat än topp fem-sex för
Värnamo skulle verkligen förvåna mig.

---

Fem dagar kvar tills
Limhamn är första laget ut i serien att begå säsongspremiär, då de ställs mot Pantern. Efter det rullar det på med matcher för samtliga lag inom två veckor. Speciellt Tyringes grepp, med Speed-hockey ska bli kul att följa. Tre lag (Tyringe, Osby, Glimma) spelar cup under en kväll, då varje match bara är en period. De två bästa lagen kommer att få tre perioder, medan lag tre förmodligen Glimma två.

---

Gillar verkligen nya saker och detta känns väldigt roligt att få möta flera lag på kort tid, utan någon ovanlig belastning.

---

Hockeytempen börjar så sakta stiga i
Åseda, man märker det om inte annat på jobbet, fler och fler vill snacka hockey inför säsongen, det gillas. Speciellt roligt att de flesta trots all skit man fått höra/läsa är riktigt spända på den mycket unga satsning som vi trots allt gör.

---

Var helt hundra på att en ny back skulle presentera idag, men inte ett ljud om något sådant idag på
Wengers presskonferens. Det gör mig lite nervös inget snack om det. Dock har vi Arshavin som alltid sänker Liverpool så på söndag klarar vi oss. Det är nära nu, sjukt nära.

---

Nu ska jag laga mat.

/#8

5 kommentarer:

  1. Hockeytemp i Åseda????Hhahahha ni åker ut i år. kanske ni kan vinna en eller två matcher, men bara då om ni blir underskatade..

    SvaraRadera
  2. Märks att det är fredag idag...

    SvaraRadera
  3. Vimmerby som "Dark Horse". Hoppas, för Boros del, att Allstrin scoutar lagen lite bättre inför matcherna än vad han har gjort inför intervjun på Boros hemsida. Sjukt!

    SvaraRadera
  4. Hur blir det med Martin, Håkan, Anton, koma å David

    SvaraRadera
  5. Vi får väl se, någon av dessa kan du nog få hoppas på att få se andra inte...

    SvaraRadera