tisdag 3 augusti 2010

Det är nära nu

Var inte världens piggaste bloggare när klockan ringde vid 05 idag på morgonen, men trots allt så har dagen flutit på ganska bra och Press-Mia har nog inte varit vackrare på flera år.

---

Det är nära nu, bara tre veckor kvar tills vi går på is, man har börjat bli sugen, även om suget dröjer lite längre för varje år, så vet man att det alltid kommer infinna sig. Många allsvenska lag är redan på is och det gör att man kan ta mer på känslan. Sen kan man fråga sig varför man längtar till ispremiären? Det är ju ett helvete rent ut sagt..

---

Vi drog igång försäsongsträningen igår igen efter fyra veckors uppehåll från den gemensamma-träningen. Intervaller stod på programmet och det var verkligen jobbigt deluxe, pumpen kändes bra, men benen tog duktigt med stryk och efter ett tag rasade dessutom magen.

---

Härliga-lördagen, nu på lördag och det var med lycka i blicken som jag efter att ha läst igenom informationsbladet konstaterade att vi inte skulle ha med oss någon cykel, det gillas skarpt. Vart vi ska och vad vi ska göra är ännu hemligt, men samling vid lunch på lördag och tillbaks samma tid på söndag. Det brukar alltid vara jobbigt, men också väldigt roligt.

---

Har lite dålig koll på när alla lagen i serien går på is, men misstänker att Nässjö är bland de första på som brukligt? Vet att Tyringe går på nionde augusti och Osby ev den åttonde augusti (i Kristianstad) Även Limhamn som har sin första träningsmatch 18 augusti och Jonstorp som har sin första 21 augusti lär vara tidigt på is.

---

Tyringe kommer att presentera sitt sista nyförvärv under kvällen enligt Norraskånes bloggare Tomas Gustavsson, dock ska han vara relativt okänd på våra breddgrader, men med en stor potential ska bli spännande att följa under kvällen.

---

I övrigt känns det ganska dött när det gäller nya spelare in i trupperna, men mig veterligen har inget lag ännu spikat sin trupp, så det kan komma att bli en mycket intressant månad.

---

Arsenal lekte hem Emirates Cup, vackert så. 12 dagar kvar till premiären på Anfield, det är nära nu.

---

Nu ska jag skriva lite på mitt allsvenska tips.

/#8

7 kommentarer:

  1. Äntligen ett riktigt div2 inlägg :D

    SvaraRadera
  2. Det kommer att vara en finsk spelare som är Tyringes sista enligt uppgift!

    SvaraRadera
  3. Tyringes sista spelare in i truppen!
    http://eliteprospects.com/player.php?player=20494

    SvaraRadera
  4. Snacka om helt omöjligt att veta klassen på honom. Det man blir lite fundersam är varför han gick sämre säsongen 08/09 än säsongen före det?

    Kan nog bli vad som helst av det.

    SvaraRadera
  5. När han gick "sämre" säsongen 08/09 vann han den interna poängligan...

    SvaraRadera
  6. Tyckte mest att det var anmärkningsvärt att man som 18 åring gör 10 poäng mer än som 19 åring, i samma liga och i samma lag. Kan säkert bero på hur många olika saker som helst, men något måste gått fel där, för tittar man på säsongen 07/08 så pekar den knappast mot div2 spel i Sverige någon säsong senare.

    Påstår inte att det är en dålig värvning, tycker bara att det är lite anmärkningsvärt.

    SvaraRadera
  7. Laget såg ju ut att ha gått sämre när han var 19 vad det verkar eftersom de inte var i kval den säsongen så det kan ju ha spelat in lite på hans statistik också för om man spelar med sämre spelare sjunker ju poängproduktionen oftast. Men det är bara spekulationer

    SvaraRadera