lördag 28 augusti 2010

Imorgon smäller det!

Det som brukade vara Sveriges nästregnigaste stad efter Borås innan den hux flux fick för sig att ha lika många soltimmar som Visby är numera tillbaks i sitt rätta element, regn, regn och åter regn.

---

Vi hade en bra träning igår, en hel del saker fungerar redan helt okej, medan andra är mer kaotiska. Det går ännu lite för fort för vårt eget bästa, allt måste inte alltid gå i 110 även om det gör det just nu (inte för mig, men för nästan alla andra). Jag hade en ganska jobbig träning igår, det började helt okej, men sen satte jag en bra tackling på
Markus i 1 VS 1 det var bara det att både hamnade i en hög och for in i sargen, 185 lätta kilo som brakade in där, efter det var det inte mycket luft kvar i lungorna och mjölksyran gjorde sig påmind mer än vad som är nyttigt under resten av passet.

---

Vi har ännu inte tagit ordet styrspel i våra munnar och det lär säkert märkas imorgon mot
Kalmar. Det lär betyda en öppen match med svängdörrar åt två håll, något som förr passade Kalmar bättre än oss, men jag misstänker att de kan passa oss båda ganska bra imorgon. Vi kommer att åka till Kalmar med fyra fulla femmor och det är förmodligen ganska troligt att alla kommer få istid.

---

Är riktigt förväntansfull inför morgondagen, match är trots allt alltid match. Tänker man dessutom tillbaks på den extrema kontinuitet vi haft de sista 10 åren så är det inte heller så konstigt att man blir lite extra nyfiken/spänd på vilken kvalité årets upplaga håller. Nu kommer jag eller vi inte få de svaren imorgon speciellt med tanke på att
Kalmar har betydligt fler ispass i benen och dessutom inte kommer att spela i samma division som oss.

---

Vi har verkligen grymt trevligt i
Växjöbilen i år, när det dessutom igår uppdagades att Tim håller på Arsenal, att Alexander håller på Arsenal och att Oscar håller på Arsenal så infann det sig ett lugn inom mig. Ett annat stort plus, alla verkar kunna passa tiderna i år, var ganska så mycket si och så med det förra året.

---

Ett par gamla spelare på läktaren igår, både
Anton och Green visade sig i hallen, såg ganska sugna ut.

---

Tyringe gick segrande ur sin egna speed-hockey turnering efter seger mot Osby i finalen med 2-1. De båda lagen möttes även i den första matchen som då slutade 0-0. Den korta matchtiden hade säkert ganska stor inverkan på resultaten. Osby verkade nöjda med sina insatser och speciellt första matchen mot Tyringe blev precis som man kunde förvänta sig, att Tyringe tog dåliga avslut från kanterna, enligt Osbys-hemsida.

---

Krif vann sin första match för säsongen då man besegrade det danska laget Hvidovre mer 6-5 efter att ha släppt in ett par onödiga mål i slutet. "Burra" var väldigt synlig i matchprotokollet, med sina 2+1. Hockeyn är het i Blekingeland, 522 åskådare tycker jag är en riktigt bra siffra på en träningsmatch i augusti.

---

Motala-Vimmerby ikväll, kan mycket väl vara två blivande seriesegrare som ställs mot varandra.

---

Uffe Bodin skriver om en av de stora, youtube klippet efter hans text är ett måste. Personligen har jag nog aldrig sett någon dominera en match som honom när han var som bäst, Eric Lindros en sann hjälte.

---

Blackburn-Arsenal idag, blir inte mycket mer grismatch än så. Blackburn vet att deras chans är att sparka ner Arsenalspelarna matchen igenom, det kommer dock inte lyckas, för idag blir det seger. Problemet förra året var inte dessa matcher utan försvaga resultat mot Chelsea och United, där låg skillnaden. Får vi se Fabregas från start för första gången idag? Jag tror faktiskt inte det utan jag tror på följande 11:a,

Almunia
Sagna-Koscienly-Vermaelen-Clichy
Diaby-Song-Rosicky
Walcott-Chamakh-Arshavin

Känns så där tråkigt att veta att man har två så dåliga spelare som
Fabregas och Van Persie att slänga in om det inte går som man hoppas och tror. Kan dock bli som så att de båda startar matchen, men jag tror inte det.

---

Nu ska jag käka frukost.

/#8

3 kommentarer:

  1. Jag O Fräddan ska in med våra blivande superstjärnor till söner o glo på matchen. Nån av oss kommer skriva ett inlägg om matchen

    SvaraRadera
  2. Låter bra det!

    Ja med de generna så kan det inte bli annat än succé =)

    SvaraRadera
  3. Hvidovre Ligahockey spelar i Danska Elitserien och har ett riktigt meriterat lag:

    http://www.eliteprospects.com/team.php?team=4555

    Hvidovre experience: 1105 GP
    WC experience: 118 GP
    Elitserien experience: 9 GP
    Allsvenskan experience: 236 GP
    AHL experience: 22 GP

    SvaraRadera