fredag 6 augusti 2010

Helg!

Är verkligen ett ord som smakar helt annorlunda i munnen när man jobbar kontra när man pluggar. När man jobbar så är det grymt skönt, när man pluggar så spelar det oftast ingen roll, utan har man en lugn vecka så har man helg hela veckan, har man en jobbig vecka så har man ingen helg.

---

Är riktigt laddad inför Härliga-lördagen imorgon, då det brukar vara riktigt roligt, men samtidigt väldigt jobbigt. Olika rykten florerar kring vad vi ska göra, ett av dem att vi ska springa tre mil till
Ramkvilla lockar förmodligen minst av dem, kuperat och på asfalt så långt, nja. Har aldrig sprungit över 18 km så det skulle kanske vara kul att prova =)

---

Hela truppen kommer att vara samlad imorgon, men finnen sviker under dagen för att ansluta bortåt 16.30. Bara hoppas att man har tur med lagindelning, man vill varken bli sinkad för mycket eller vara den som sänker laget. Blir det för mycket simning så lär tyvärr det sistnämnda bli verklighet, både bildligt och bokstavligt.

---

12.30 tuggar vi igång imorgon med start vid ishallen, lite lurigt det där. Vad blir första aktiviteten? Kan man lassa in duktigt med mat strax innan? Eller blir det en spya redan innanför 50-skylten för att man tryckt i för mycket pasta? Imorgon får man svaret, ni däremot får vänta till på söndag.

---

Boro har kompletterat sin målvaktssida genom att plocka till sig tidigare Nässjö målvakten Gabriel Sava. Han kommer att bli en ok andremålvakt bakom Nestor.

---

Fick en kommentar idag på morgonen som säger att
Sergei Joukov ska vara klar som tränare Boro? Har inte fått det bekräftat ännu, men lovar att återkomma i ämnet. Har väldigt dålig koll på personen ifråga måste jag säga, men kanske kan Toftgård eller någon annan med Dalen (han har varit tränare i Dalen, så sent som säsongen 2008/2009) anknytning fylla i lite om honom.

---

Är märkligt tyst om
Alvesta, men räknar med att de i sedvanlig ordning kommer ha ett stort antal spelare på try-out från universitetet i Växjö? Annars ser forwardssidan ganska tunn ut just nu, men spelar Peter Andersson och någon ytterligare forward adderas så ser det klart intressant ut.

---

Blir nog tyvärr ingen hockey idag, känns inte alls bra, men det är inte smidigt någonstans och då vi dessutom ska ut och leka i skogen resten av helgen så blir det än värre.

---

Fabregas har nu varit ute och pratat med pressen. Han var riktigt ärlig och det ska han ha all cred för. Hur eller hur så spelar han i Arsenal i år och det är egentligen allt som betyder något.

---

Det var nog allt. Kommer dock slänga ut en fortsättning på tipset, ganska snart om jag hinner, annars imorgon innan jag drar till skogs.

---

Nu lite TV.

/#8

4 kommentarer:

  1. Joukov är helt okej om man vill ha disciplin, med ord och inga visor. Perfekt som tränare om han har en bra andratränare vid sig. Men tyvärr hade han inte det i Dalen, så laget tröttnade ganska snabbt på hans krav om extraträning och oförståelse för att man hade ett liv vid sidan av med jobb.
    Han ska vara i en förening i en säsong, få in en mentalitet som heter duga - sen ska han väck =) Min personliga åsikt...

    SvaraRadera
  2. Joukov är en av de bättre tränare som jag haft, han kan hockey och låter ingen åka på ett bananskal, sen att han är obekväm som alla andra ryssar får man på köpet, att alla i HC drakarna (Dalen) tröttnade på han får stå för min vän ovan som med många andra inte klarade av att inte särbehandlas, vad jag förstått är det många som saknar hans raka rör, något som många tränare saknar.....

    SvaraRadera
  3. Åt du i två timmar igår Herr Rosell eller???
    Väntade hela natten

    SvaraRadera
  4. Precis som alla andra tränare/spelare så har Sergei starka och svaga sidor. Man kan väl säga att precis som "Anonym" sa så är han väldigt "rysk" och inte speciellt intresserad utav kommunikation med spelarna samt saknar förståelse för att det finns ett liv utanför ishallen. Relationen med framförallt de unga spelarna fungerade rätt dåligt då Sergei inte är särskilt pedagogisk och där de unga Dalen-spelarna inte var vana vid en sådan ledarstil (sen om det endast är Sergeis fel kan väl diskuteras).

    Det som är positivt är förstås hans raka stil där han ställer krav och han införde verkligen en bra träningsmoral vilket helt klart saknades i Dalen de år som jag spelade där. Att han spelat på mycket hög nivå själv gör förstås att han även bidrar med en hel del erfarenhet.

    Jag har med andra ord både bra och dåliga saker och säga om Sergei. Vilket säkert han även har att säga om oss spelare.

    SvaraRadera