måndag 28 september 2009

Måndag

Somnade alldeles försent inatt vilket har satt sina spå under dagen. Gick upp lite senare en planerat, men har efter det varit flitig och fixat en hel del skola och styrt upp overallinvignings sittningen på onsdag. Efter det kom jag hem och lagade mat till Markus som kom hem på lunchen idag, full service.

Har kikat ett par ggr till på
Vito Mannones räddningar mot Fulham och vissa av dem är helt sjuka. Wenger har haft svårt att få fram bra målvakter, frågan är om 21 årige Mannone inte kan vara just en bra målvakt? Dock är det stor skillnad på att göra en jättematch och vara bra under en hel säsong, men jag hoppas verkligen, det behövs en ny målvakt i Arsenal. Helt sjuk match i vilket fall.

Ungefär lika sjuk som att
Alex gjorde mål igår=)

Är lite öm i ena armen idag, men inte så att det ska störa allt för mycket. Träning ikväll och det är viktigt att vi landar på fötterna igen och förstår varför vi var bra igår och fortsätter att utveckla de bitarna. Tycker också att min femma kan komma upp lite, vi var bra i alla zonerna igår om man isolerar dem som enskilda utan att lyckas att få ihop helheten och det är lite konstigt. Mycket ligger dock i att vi måste leverera ett bättre första pass och att vi är lite snällare mot varandra i vissa lägen. Fick SMS från
G innan och han mår bättre idag och kommer att träna imorgon. Witten verkar vara piggare än befarat och Pierre är snart i träning igen.

När är alla är tillbaks i träning så är verkligen konkurrensen stor, men utvecklande. Konkurrens är en förutsättning för framgång, tillsammans med att spelarna i fjärdefemman verkligen brinner för att inte acceptera att vara där utan att istället vara bäst på varje träning och när chansen kommer att man då tar den. De åren som laget var som bäst är de åren som fjärdefemman varit riktigt bra och sugen på speltid och så är det verkligen iår.

Efterlyser statistik för a-laget under 90 och 2000 talet, antal spelade matcher, poäng och utvisningsminuter. Om någon sitter inne med detta eller vet vem som gör det, mejla mig på adressen,
Virremagnusson@hotmail.com.

Ska strax ta mig bort till Campus för lite plugg och umgänge med
Choobacka. Känns som om vi båda har tagit tag i skolan riktigt bra såhär i början och det alltid skönt att vara två som är lite seriösa.

Nu ska jag diska lite.

/#8

1 kommentar: