söndag 6 september 2009

Hej Folket

Är bloggen död? Svar nej, dock var bloggaren duktigt bitter häromdagen när han skrev ett jätteinlägg som bara försvann någonstans i atmosfären. Sen har jag varit i Åseda och inte riktigt känt att tiden har funnits.

Till det som har hänt idag,
Åseda-Osby. Efter den halvrisiga insatsen mot Nässjö, så kom vi upp ett par snäpp idag. Man ska komma ihåg att Nässjö och Osby är två helt olika lag som spelar på väldigt olika sätt. Så man ska inte jämföra på det sättet. Dock är vi idag väldigt mycket mer aggressiva i egenzon och i styrspelet, vilket ger oss lättare vändningar och mer tid för att andas. Spelet 5-5 tycker jag att vi är klart bättre än Osby, dock är vi återigen utvisade för mycket, vilket ger dem några lätta mål. Skönt att se idag är att alla tre formationerna producerar och att misstagen är betydligt färre än senast.
Vi är under hela matchen i ledningen och det känns aldrig direkt som om vi ska tappar initiativet, dock rinner det aldrig ifrån vilket är en fara.
Vi spelade som följer.

Gabor (Alex)

Koma-Witten
Martin-Håkan-Green

Rautio-Henke
Erik-G-Ryssen

Victor-Adam
Danne-Emil-Markus

(Gunnar-Rasse
Pettersson-Carl)

Målskyttar för dagen var
Håkan, Martin, Green, Emil, Danne och G. Känns bra att alla de gjorde mål då de tillhör de spelarna som måste producera under säsongen. Tycker att första femman var väldigt bra idag, precis som man vill att det ska vara. Nu tränar vi mån-tis och sen Nässjö hemma på onsdag. Vad Osby tyckte om matchen kan ni läsa här.

Boro premiärspelade igår och förlorade mot Tyringe. Dock inget konstigt med det, då jag inte skulle bli jätteförvånad om Tyringe sopar hem den södra div2 serien. 5-1 slutade matchen. Klouman och Josefsson saknades i Boro. Mer om matchen går att läsa här.

En av seriefavoriterna
Nittorp har tuggat igång säsongen med två matcher (2-2 Värnamo och Skara seger 6-2) mer kan ni läsa här.

Dalen har spelat mot Kållered borta idag, ock inget resultat ännu, ni kan vänta in resultatet här.

Vimmerby har ännu inte gått på is.

Ulricehamn, Motala och Finspång verkar inte så sugna på att lämna ut någon info.

Nässjö var lediga idag.

HF Linköping kryssade igår mot Nynäshamn 3-3, läs mer här.

Nu ska jag socialisera lite, vi hörs imorgon folket, då blir det säkert två inlägg =)

/#8

2 kommentarer:

  1. Bra match igår, både av dig och av laget. Funderar lite över varför ingen i fjärdefemman fick spela igår? Spelade de mot Nässjö eller är laget redan spikat? Tyckte att Erik A var en riktig krigare igår

    SvaraRadera
  2. Info om Förorten = (Maif:)
    De har lirat en match emot Hc Örnen (Örebro)
    De vann med 1-2 men fick deras super nyförvärv (41 åriga slovakbacken) skadad då han bröt ett ben i armen. ( Troligtvis borta några matcher in i serien).
    Dock så landade motala:s Finnar i veckan samt att Kristoffer Admyre från Mjölby signade i helgen.
    HF Lkpg :
    Fick torsk emot oss första matchen :) & som du skrev tidigare så kryssade de mot Nynäs i helgen. Vet oxå att de åker till gbg på fredag för att möta Frölunda:s J-20.
    Faik:
    Vet som vanligt absolut inget om dom ? Ingen Hemsida som är igång & de har inte uppdat. bloggen sedan jul ifjol ?
    Vet att de har förlorat sin tränare Sven Ericsson (Jonathan -Detroit & Jimmy- skellefteå pappa)
    & med de tagit me sig några av de bättre spelarna till 1:an.
    Dock så brukar Faik alltid få ihop ett lag som brukar "brunka" till sig en plats i mitten av tabellen. . Ja menar ! Vem f*n tycker de är roligt att åka till Finspång & lira match ???? :)

    Lycka till i forts. Victor / Åseda !
    #21
    www.wettern.blogspot.com

    SvaraRadera