torsdag 17 september 2009

Lunch

Har precis ätit en lite senare lunch och sitter och ska börja plugga snart igen, dock är jag lite mätt så jag skjuter upp det till 14.00 =)

har under förmiddagen hängt på biblioteket och jobbat på bra i projektgruppen. Vi fixade klart en assignment och förberedde även lite inför projektarbetet som bygger på Övervakningsanalyser och detta kommer vi få information om på Kärnkraftsverket i
Oskarshamn om två veckor. Ganska intressant vissa bitar av det, andra biter känns helt meningslösa och väldigt mycket 1800- tal.

Att
Lakers vann med 6-4 igår imponerar inte, men premiär är premiär och det faktum att man lekt med Borås i två träningsmatcher spelade säkert in på spelet igår. Poängen trillade dock in vilket är väldigt skönt med tanke på att Leksand väntar imorgon, två raka förluster vill man inte börja med. Något som var väldigt bra och viktigt igår var att Åhsberg, Lundbohm (båda två mål) och Bois gjorde mål direkt, det är de tre som ska göra flest mål under säsongen. Efter vad jag har läst så verkade det som om båda målvakterna kastade in puckar i nätet, vilket gjorde sitt till resultatet. Lundbohm var i mitt tycke en av de bästa i allsvenskan från januari och framåt, om han redan är så bra så vet jag inte var detta ska sluta.

Arsenal, vad ska man säga? och Eduardo vem är han? Vad gör han? Han är verkligen rubrikernas man, spelade 1-1 med sig själv igår. Mycket viktig seger efter två raka nederlag i ligan(mot lag man får förlora mot) Standard Liege, får man inte förlora mot, varken hemma eller borta. Nu blev det seger med 3-2 och det är givetvis jäkligt skönt. Att Bendtner fick göra mål var också viktigt. Laget var verkligen B-betonat igår, Arschavin, Van Persie, Almunia, Sagna, Walcott och Nasri spelade ingen av dem från start och alla de har en plats i laget enligt mig(kanske inte Walcott?) så det finns ruskigt mycket offensivt sparkapital. Enligt rapporter var Rosicky bäst på planen, vilket är sjukt imponerande efter bara en halvtimme mot City på 20 månader.

Har funderat lite kring matchen igår, men inte blivit mycket klokare. Vi tar lite för mycket utvisningar, men samtidigt ska man vara medveten om att vi möter ett riktigt bra lag som kommer vara ett av de bästa lagen i div2 södra. Vi står upp mot dem på ett bra sätt och med mer skärpa eller en kyligare domare i slutet så kryssar vi istället. Dock har vi fortsatt det vanliga
Åseda problemet, vi gör för lite mål på de chanser som vi skapar, vi måste bli mer kliniska. Vi måste driva mer på kassen och verkligen hata in puckarna. Det är något man måste tänka på varje dag och det startar idag på träningen, man spelar som man tränar och det gäller att vi verkligen försöker göra mål varje gång på träningarna också att verkligen ta chansen att göra mål.

Träning 19.00 ikväll, som en liten början på träningslägret i helgen.

Nu ska jag göra lite skolgrejer innan bilen rullar till
Åseda, min körvecka.

/#8

5 kommentarer:

  1. Tycker det är dåligt att inte fler av alla duktiga juniorer får spela i a-laget. Typ spelare som du, ederfors, g och rautio kan ju lika gärna sluta då ni inte tillför något och ni blir knappast yngre

    SvaraRadera
  2. skönt inlägg, verkar vara killen med kollen.

    SvaraRadera
  3. Tjena Victor!
    Jag tolkar ditt inlägg som att du inte var på plats i Växjö ishall igår. Spelet hade mycket mer att önska, men fy för s*tan vilken fart det var på transatlanterna! Går Lundbohm skadefri så tror jag att han kan utmana om att bli allsvenskans målkung.

    /P

    SvaraRadera
  4. Jag håller med, Krille och Rautio är trots allt 21 och jag 22, då är det hög tid att sluta med hockeyn. Tycker vi slänger ut G med, han är bara en av våra bästa spelare. Lill-sebbe och Gunnar spelade igår båda födda 92, Carl 90 och fem stycken födda 89.

    Ne det är lite svårt att spela en match och kolla på en annan samtidigt =) mm Lundbohm var ruggig förra året, efter jul.

    SvaraRadera
  5. Ja gud ja, Rautio är ju nästan äldst i laget med sina 21 år och Edefors ska vi bara inte tala om, han har verkligen åren bakom sig. Victor blir ju hela 23 i december, då är det dags att lägga skridskorna på hyllan minst sagt. Sen har vi G, han tillför absolut INGENTING till laget...

    Eller, hur var det nu?

    Om juniorerna nu är så duktiga borde de väl redan tagit en plats i a-truppen? Jag menar, det fanns ju faktiskt platser att fylla ut inför säsongen...

    Amatör.

    SvaraRadera