onsdag 9 september 2009

Åseda-Nässjö

Mycket nu, trött och lite sliten, ska fixa en grej i skolan, så det kommer ett långt blogginlägg imorgon runt lunch.

5-1 seger ikväll, efter en väldigt bra förstaperiod och en katastrofal andra period, att då vinna med 5-1 får ses som godkänt.

Nu plugg

/#8

1 kommentar:

1. Lite info dalen -vmo 7-2
    Dalen saknade de tunga rutinerade men vann komfortabelt över vmo pga att målvakten i dalen spelade bättre än motsvarande. Men spelar man diciplenerat på denna nivå kommer man långt. dvs. kommer man hem med 3:e gubben och inte tokchansar får man sina chanser. Dalen fick hela tiden 3-1, 3-2 , lagen borde lära sig , en seriös defensiv fw är bättre för laget än en poängplockarna som bara spelar framåt. dessa spelare upptäcker man direkt, de är de som efter ett mål står och diskuterar med domaren om det ska vara en eller två passningar till målet. Åseda lägg 7 av 10 minuter på det defensiva spelat så kommer ni att fixa detta med bravur