onsdag 23 september 2009

Hej!

Bloggen är inte död, är bara det att bloggaren varit riktigt upptagen och att blogga tar väldigt mycket tid. Vi hade träningsläger i helgen vilket gjorde att jag inte hade tiden då att skriva något, sen kom Maria hit i sön-tis så då var inte bloggen särskilt prioriterad heller =) Nu så har jag ett litet berg att jobba av i skolan eftersom den legat i dvala i fem dagar, men ett litet inlägg borde jag hinna med.

Träningslägret i helgen bjöd på en ny bekantskap i form av
Pierre Elgström som senast kommer från en säsong med Lenhovda, men innan det tillhörde han Nybro och spelade även en del i Allsvenskan. Han är tung den här grabben, något som min svanskota fick erfara första passet i lördags =) Ett riktigt bra tillskott och en spelartyp vi har saknat lite, han är inte bara tung (110kg?) han är dessutom bra på skridskorna och med pucken, en klassback helt enkelt, ge honom någon vecka till och han kommer tillföra väldigt mycket.

Henke valde att kliva av tåget i helgen, det tar mycket tid att spela i div2 och efter 19 säsonger och 20 lagfoton så kände han att han inte hade motivationen för en säsong till. Henke var vår pappa =) Nu är G äldst och han gillar det skarpt =)

Anton är nu med och kör och har sin sista match på lördag, sen är det full hockeysatsning. Han är helt sjuk den mannen, knappt tränat något på is, men får med sig alla puckar iaf, hur gör han?

Åseda IF har aldrig haft fyra så bra femmor som nu finns att tillgå, det är en ruskig konkurrens (precis som det ska vara) och farten på träningarna blir därefter. Är man inte på hugget så blir man uppkäkad av den andra femman man möter oavsett vilka man möter.Igår såg det ut som följer.

Koma-Witten
Green-Håkan-Martin

Pierre-Gunnar
Ryssen-G-Krille

Victor-Adam
Markus-Emil-Sebbe

Rautio-Rasse
Anton-Carl-Danne-Erik

Som ni ser så är det bättre kvalité rätt igenom en det varit under mina år iaf och jag har svårt att se när det såg jämnare ut?

Matchen mot
Vimmerby i söndags var ganska bra, det bästa var att det var dem som bjöd på de mesta chanserna och inte tvärt om. De hade också svårt att skapa speciellt många riktigt heta chanser. Första kedjan (Green-Håkan-Martin) var bäst på banan med bra fart och många långa anfall. Enligt Vimmerby är vi ett destruktivt lag med dålig fart, det är bara bra om de har den föreställningen om oss. Gabor var också väldigt bra i målet och Gunnarsson gjorde en riktigt bra insats som back.

Ikväll är det
Osby som gäller. Ett lag som vi vann med 6-4 mot hemma efter ett par märkliga mål i match där vi var bättre, men inte klarade av stänga matchen. Räknar med att båda lagen kommer vara bättre och längre fram i sina förberedelser ikväll. Det är viktigt att vi bygger vidare på spelet nu senast mot Vimmerby och mot Kallinge borta. Då vi under de senaste åren haft problem med bortaspelet, nu känns det som om vi är på rätt väg och det gäller att fortsätta utveckla detaljer hela tiden. Laget ikväll

Gabor
Robin

Koma
Witten
Gunnar
Pierre
Victor
Adam
Rautio

Håkan
Green
Martin
G
Ryssen
Krille
Markus
Emil
Sebbe
Carl
Danne

Nu är det plugg igen som gäller.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar