söndag 13 september 2009

Kryss

Säsongens bästa match utan tvekan, det blir lätt så när båda lagen bjuder upp till bra spel. Efter matchen är jag bara mer övertygad om att Vimmerby kommer tillhöra toppen av serien, de andra lagen får år vara riktigt bra om de inte ska komma topp tre. I mycket märks det att det var deras första match och vår fjärde, vi är lite bättre i spelet, men varje gång vi bjöd på minsta lilla sak så small det. Alla målen vi släpper in idag kommer till efter individuella misstag, återigen blir vi varse att det inte går att bjuda på någonting i år, då smäller det. Martin hänger tre kassar och är riktigt bra G gör det fjärde målet. Tycker att vi hade chanser nog att döda matchen under första halvan, nu blir det istället vi som får jaga hela tiden. Håkan åker på en bentackling i första perioden och får kliva av med en lårkaka, ingen större fara och han lär vara tillbaks i träning inom ett par dagar. Carl går in där istället och är riktigt bra och förlorar knappt någon tekning, kul att se.

Jag och lillebror gör vår bästa match ihop, sen i kvalet förra året. Vi spelar 0-0 i matchen (Markus för fan=) )och det kändes aldrig som om det var nära att ringa när vi var inne, skönt att samspelet börjar sitta igen. Lite sorgligt att sviten med poäng i varje match sprack, men det skyller jag allt på Markus =)

Det ska bli väldigt intressant att se hur bra Vimmerby är på söndag med en vecka till på is. Funderar lite på vad som rörde i sig i huvudet på Christoffer Johansson under matchen? Tre utvisningar varav en när han gav mig en dubbel överläpp och försöker få det till att jag filmar, okej?

Vi kör imorgon igen 19.00, träningsvecka denna vecka, med avslutande läger i helgen, kommer att bli tufft, men säkert nyttigt =)

Nu ska jag käka och kika på sporten.

/#8

2 kommentarer:

  1. Ja det var en bra match, men som du säger var alla målen bjudningar och det håller inte i serien. Du och Adam var lätt det bästa backparet från dagen, fortsätt så.

    SvaraRadera
  2. Bra match idag, man bör tänka på att Vimmerby kommer ligga i toppen med Nittorp.
    Martin-banans kung
    Karl-överraskande bra
    Alex-stabil

    Vissa visade att de ville ha en plats på 15 andra försökte spela bort sina chanser. Du är precis lika bra som i kvalet fortsätt så.

    SvaraRadera