söndag 27 september 2009

Åseda-Krif

Idag är det dags för säsongens sista träningsmatch, vilket känns bra man går och väntar på att serien ska börja. Dock känns det väldigt viktigt att vi kommer upp idag och gör en bra match efter den mycket skrala insatsen mot Osby senast. Träningsmatcher är lite lömska, man vill att det ska gå bra och att man ska känna att man är inne i det och bra med i matchen, men samtidigt är det farligt om det går för bra, vilket vi såg ett ex på förra matchen.

Kallinge är riktigt bra och det känns som om de är bättre i år. De har också haft en riktigt bra försäsong, med stabila vinster över Tyringe och Boro (två ggr). Något som kommer bli väldigt matchavgörande idag är om vi kan få ner deras fart och ha en bra aggressivitet i styrspelet. Vi lyckades senast när vi mötte dem borta och det kommer krävas samma jobb idag om det ska bli ett bra resultat idag. Vi har haft lite sjukdomar i laget, igen. Witten är definitivt borta, med en misstänkt körtelfeber han ska på återbesök till läkaren på tisdag. Pierre och G tränade inte i fredags p.g.a sjukdom, men kommer förmodligen att spela idag. Koma stod också över träningen, men han kommer att spela idag. Är lite osäker på hur vi kommer formera backparen idag, men forwardssidan blir nog som de senaste matcherna.

Alex, Gabor

Koma, Pierre, Rautio, Gunnarsson, Victor, Adam, Rasse

Green-Håkan-Martin

Krille-G-Ryssen

Markus-Emil-Sebbe

Danne-Carl

Med små reservationer för de som var sjuka i fredags.

Arsenal tog en mycket viktig seger igår emot Fulham borta. En typ av segrar som det var ett par år sedan som det bärgades. Det var inte vackert det var faktiskt ganska stolpigt, men en mycket bra Gallas, en mycket bra Mannone och en Fabregas som blixtrade till en gång, med en lysande passning till Van Persie, ibland behöver inte 1-0 vinster vara mer än så. Fulham är ett bra lag och kommer säkerligen hamna 7-8 någonstans. Det gjorde inte ont att Chelsea förlorade igår, det gör aldrig ont, men det är extraskönt när det är mot ett av de sämre lagen.

Forsberg 1+1 och tre utvisningar, say no more. Eller det skulle vara det faktumet att han vid två av utvisningarna fick med sig en Djurgårds spelare ut. HV vann med 4-2 borta mot Rögle, där de hade det ganska tufft förra året. Voutilainen fortsätter att ösa in poäng och Liv verkar riktigt laddad på att avsluta kontraktet med en riktigt bra säsong för att kunna få ett bra kontrakt i Ryssland nästa säsong, det gör även Davidssons, Voutilainens och Petraseks kontrakt. Det kan bli tufft om inte omöjligt att behålla dem nästa säsong.

Boro är spellediga idag och spelar sista träningsmatchen på onsdag mot Värnamo.

Även
Dalen är lediga idag och avslutar mot Alvesta på onsdag.

Finspång spelar tydligen i någon cup i helgen och vann första matchen med 5-1 mot Töreboda, går att läsa lite om det här.

HF Linköping spelar idag borta mot Karlskoga, de möttes förra söndagen och då vann Karlskoga med 5-1.

Motala spelade mot Vimmerby hemma igår och matchen slutade 2-2. Vad Motala anser om matchen kan ni läsa här, och Vimmerbys syn på det hela här. Överens om det en del, men inte helt överens om hur rättvist resultatet var =)

Nittorps senaste match var mot Alingsås och det slutade med 5-1 förlust för Nittorp. De skulle ha mött Skara idag, men den matchen är inställd enligt deras hemsida. De spelar sista träningsmatchen på onsdag mot Alingsås.

Nässjö är i helgen och spelar cup i Grästorp och möter där Grästorp och Uddevalla. Ett litet inför reportage hittar ni här. Sen kommer de avsluta träningsmatcherna med match mot Alvesta på lördag.

Ulricehamn där händer tydligen ingenting för det finns ingen information på någon hemsida som jag lyckas hitta, hjälp gärna till med en kommentar om ni vet något om laget.

Nu en liten promenad och sen plugg.

/#8


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar