tisdag 8 september 2009

Äntligen

Idag har det gått i ett, lämnade lägenheten strax innan 08.00 och kom hem nu, lång dag, men idag var en sådan dag då det mesta flöt på så då funkar det. Föreläsning i LCC (Life Cycle Cost) hela förmiddagen, sen fixade jag två uppgifter som ska in på torsdag i samma kurs, skönt att ha det fixat så att man kan ha ett större fokus på matchen imorgon. Sen hem till Choobacka för att hjälpa honom med hans nya soffa, eller jag bar en del(den tyngsta) sen fick han och Lilleman skruva ihop den, inte för att jag inte ville hjälpa till, men tummarna sitter verkligen så nära mitten på handen som det bara är möjligt.

Innan träningen idag hade vi kostlära i en knapp timme, man vet mycket av det innan, men det är bra att få minnet lite uppfräschat.
Jag och G hade en väldigt bra diskussion om kost hela vägen hem, vilket fick till följd att vi glömde tanka i Norremark, har vi tur kommer vi dit imorgon =)

Träningen idag bjöd på två stora äntligen, visst vi grisade på ganska bra, men vi körde både PP och uppspel för första gången. Vi började med lite långa övningar och lite nya varianter på gamla beprövade saker. Alla är vi olika där, men jag gillar att köra mycket övningar man känner igen i början av träningen så att man kommer in i det på ett bra sätt, sen undan för undan kan man köra lite nytt så att skallen får slipas också. En bit in på träningen så blev det sen böljan, en klassiker, där det rullar på hela tiden, med 3-2 där center går in efter ett tag och skapar 3-3 och vändning på nytt forwardspar, sen bara rullar det på. Fattade ni? Hoppas det vissa saker är lättare att visa med bilder =) Sen lite uppspel där vi jobbade på med förra årets uppspel idag, för att under veckan testa nya varianter. PP funkade sådär idag, lite för lite avslut och lite för lågt pucktempo, dock inget konstigt med det, då det var första gången denna säsong.

Vi avslutade hela träningen med tre tunga varv i krysset, man åker som i ett kryss, utan puckar och man blir trött, hur kul du vill =)

Imorgon väntar Nässjö för andra av minst sex ggr denna säsong. Det roliga med att man möts så många ggr är att det uppstår olika matcher i matchen och man hittar ett par spelare som man absolut inte är vän med =) Sen är det mycket psykologi också, det gäller att vinna sina möten och bryta ner motståndet tills de tillslut inte ens själva tror att de kan vinna.

Imorgon vill vi givetvis vinna matchen, men det viktigaste är att nöta detaljer och att alla hittar sina roller i laget. Alla kan inte göra allt utan man måste hitta sin roll och maximera det man får ut av den, det laget som lyckas bäst här kommer nästan alltid att avgå med segern. Mycket skador och sjukdomar i laget, viktigt att alla biter ihop och kör på, dock är det mycket bättre att ha skadorna nu och inte om en månad.
Jocke, Axel och Augustsson är uppe och fyller ut så att vi är fyra femmor på träningen. Alex, Gunnar, Erik och Erik är sjuka, Anton är inte redo för match, Lill Sebbe är utomlands, Dan och Krille är skadade. Laget imorgon, blir nog något sådant.

Gabor Robin

Koma-Rasse
Martin-Håkan-Green
Henke-Rautio
Carl-G-Ryssen
Victor-Adam
Markus-Emil-Danne
Pettersson

Hoppas på minst lika mycket folk imorgon klockan 19 som mot
Osby i söndags.

Nu ska jag käka och sen kika på sporten

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar