torsdag 17 september 2009

Lugnare träning

Ikväll var det en lite lugnare träning, med mycket fokus på styrspel som anpassade sig efter hur motståndarna spelade. Tränade även mycket på defensiva tekningar och hur vi ska ta oss ut smidigt. Alla förutom Rautio var med på träningen idag, vilket betydde att Koma och Håkan var tillbaks efter sina småskavanker inge större fara med andra ord. De gick in på sina vanliga platser i första linan.
Dan och Pettersson har lämnat truppen, Dan kommer inte kunna spela på 24 veckor och Martin har valt att spela i Lenhovda.

I helgen kommer vi träna mycket PP med och utan uppspel. Just uppspels fasen har märkts ganska tydligt att det inte har tränats något på. Även en hel del offensiva tekningar och uppspel 5-5 kommer klaras av i helgen. Vi kommer att träna fyra ispass och en match med start imorgon vid 18.20.

Några idioter hade brutit sig in i omklädningsrummet under natten och stulit kaffe, läsk och gamla mackor :O. Hur tänkte de då stjäla gamla mackor? Man blir inte förvånad över någonting, det roliga är att de snodde all läsk, men inte pengarna som låg i kylskåpet. Skarpa hjärnor som varit framme, de imponerar verkligen, förbannade idioter.

Skulle vara väldigt intressant att få veta, vem det var som skrev första kommentaren till förra inlägget, måste vara en väldigt insatt och duktig människa =)

Imorgon har jag inga tider att passa och inga möten skönt. Dock så kommer det bli ett par timmars pluggande fast på egen hand. På kvällen blir det träning och sen hem till
Växjö, då GöteborgsAnton kommer och hälsar på. Natten mellan lördag-söndag blir det dock att sova i Åseda.

Nu ska jag "hjälpa" Markus bygga ihop hans nya dator.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar