onsdag 16 september 2009

Krif-Åseda

Bra match igen, den match där det varit högst tempo den här säsongen. Det kändes i första perioden som var riktigt bra och det gick fort, vi gör här det väldigt bra förutom att vi bjuder på en 2-1 vilket gör att de får göra 1-0 och att vi inte gör några egna mål. Vi har ett par riktigt bra lägen och ett par ggr där vi måste komma till avslut, men vi försöker dribbla istället och läget rinner ut i sanden, lite rakare och lite mer jävlaranamma krävs för att det ska bli mål.

Efter det så blir det i princip två perioder med bara utvisningar, vi drabbas hårdast vilket gör att
Kallinge får en hel del tryck zonen, men utan att komma in i boxen. Då Alex var grymt bra i målet idag så var det också väldigt lätt att spela försvarsspel. Alla utvisningar gör också att vi tappar lite udd i offensiven, men vi viker oss aldrig och gör faktiskt 1-1 med en sekund kvar, domaren står fortfarande kvar i hallen och fördummar sig själv för att han blåste av spelet. Han var djupt ångerfull och insåg direkt sitt misstag, lite tråkig grej att förlora matchen på, men bättre att bli drabbad nu, än när det står poäng på spel.

Att förlora med 1-0 borta mot
KRIF är bra, men det är också viktigt att detta inte blir någon vana, hedersamma förluster är inte värt någonting. Tror att lagen hade ungefär två riktiga 2-1 idag, de vinner de chanser med 1-0 vilket också ger dem matchen. Det gäller att förvalta alla chanser, man får speciellt på bortaplan.