lördag 12 september 2009

Ingen hockey

Efter en mycket tung vecka, med mycket i skolan och riktigt tuffa isträningar så sitter man nu här och är helt ledig, det känns lite märkligt, men jäkligt skönt. På träningen igår så var merparten av spelarna tillbaks i träning, bara Witten(sjuk)Danne (Handled) och Dan (ljumsken) var borta igår. Skönt att det går åt det hållet. Vi grisade på ganska bra igår och man kände sig ganska tung innan träningen igår, 70/20 som avslutning och krampen i vänsterskinka var riktigt nära. Var dock lite irriterad igår på att det på sina håll inte var riktigt laddat på träningen, det håller inte. Alla kan ha dåliga dagar där inte benen lyder, men passningar kan alla slå om de är fokuserade.

Väl hemma så blev det en lång kväll med tacos och lite god dryck, trevligt som attan.

har precis kommit hem från stan och sitter och laddar
City-Arsenal, vore riktigt gutt att få sänka Adebayour och Toure. Lite svårt att gissa hur startelvan kommer att se ut, men det borde vara typ såhär.

Almunia
Sagna-Vermaelen-Gallas-Clichy
Fabregas-Song-Diaby(Denilsson)
Eboue-RVP-Bendtner(Eduardo)

lite osäker på två positioner, nämnas bör också att
Rosicky är med i truppen, hans första trupplats i en tävlingsmatch på 20 månader.

Tingsryd-Lakers idag i sista matchen innan seriepremiären. Alla är nu på plats och friska och det ska bli jäkligt kul att se hur coach Karlsson väljer att formera laget idag. Det är kamp om platserna även om jag tror att Magnusson och Näslund kommer att få flytta på sig inledningsvis. Just Magnusson tycker jag inte är bra nog för att få spela, Näslund är bra nog, men troligtvis kommer han att få inleda som 13:e forward för att när en skada uppkommer ta en plats och aldrig släppa den sen. Ska i vilket fall bli väldigt intressant hur de väljer att spela idag.

Alla som inte har sett denna bilden från senaste matchen mot Nässjö, måste bara titta på den här. Lägg särskilt märke till Nässjöspelaren på bild två =)

Imorgon Åseda-Vimmerby i ProfilGruppen ishall, klockan 17.00.

Nu lite fix och sen fotboll.

/#8

1 kommentar: