söndag 26 september 2010

Söndag och ingen match!

Har haft en riktigt bra helg, i fredags var stora delar av laget på besök i stan och igår blev det en riktigt trevlig middag hemma.

---

Har även samlat lite vuxen/manspoäng i helgen då en punktering på bilen tvingade mig till att byta ett bildäck för första gången i mitt liv. Igår tvingade även
Markus med mig ut på en löpning över dryga sex km var inte jättemotiverad, men då han småpsykade mig hela tiden så blev jag tillslut så förbannad att det blev ett riktigt bra pass av det hela.

---

Dock känns det lite märkligt att det inte är någon match idag. Detta på grund av strulet kring
Linköping, istället ska vi träna vid 15.30. Det kan man tycka vad man vill om, men det är bara en(1) vecka kvar till seriepremiären, då har man inte råd att vara ledig, vi måste tugga på.

---

Boro föll hemma mot Nittorp igår med 1-4 inför endast 80 personer i Borohallen. Boro som annars gått bra på försäsongen, förlorade lite oväntat, speciellt med tanke på att Nittorp är inne i ganska kraftig generationsväxling. Boro har nu en träningsmatch kvar innan serien drar igång och det är Osby borta på onsdag.

---

Vimmerby som knappt spelat några matcher under försäsongen mötte igår Motala hemma och föll med 5-3. Säkert en nyttig väckarklocka om inte annat, samtidigt skulle jag bli ganska förvånad om inte Motala vinner den norra serien och de har ett riktigt bra lag.

---

Osby som förövrigt tar emot försäsongens kanske mest imponerande lag Värnamo hemma idag. Värnamo har sen Kallinge borta på onsdag och Osby som tidigare nämnt Boro hemma på onsdag.

---

Alvesta är precis som vi lediga idag och har bara oss kvar att möta på onsdag innan serien startar på onsdag.

---

Precis som
Kallinge är idag och avslutar försäsongen med Värnamo hemma på onsdag.

---

Även
Tyringe har tagit ledigt idag och kommer att möta Limhamn på onsdag. Limhamn är även de lediga idag och spelar således sin enda kvarvarande match på onsdag.

---

Helsingborg har om jag förstått saken rätt spelat sin sista träningsmatch och laddar nu istället inför premiären om en vecka.

---

Mysteriet
Jonstorp är förmodligen lediga idag och kommer att möta Trelleborg i deras sista match, innan de sätter sig i bussen upp till PG hallen i Åseda.

---

Nässjö har två matcher kvar Dalen hemma idag och Nittorp borta på onsdag.

---

Växjö Lakers fortsätter att gå som tåget, 12 av 12 poäng. Nu kanske man inte mött de flashigaste lagen ännu, men att vinna de två första bortamatcherna är riktigt starkt.

---

Förlust hemma mot en nykomling på
Emirates, kommentar överflödig. Vill man inte vinna ligan är det helt rätt tillvägagångssätt.

---

Nu en liten promenad.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar