söndag 19 september 2010

Hemma

Vilket skönt ord att skriva! Efter en skön, tung, otroligt jobbig, men också riktigt rolig helg så är man äntligen hemma i soffan.

---

Vi har haft ett par riktigt bra träningar, mycket detaljnötning. Vissa saker ser bättre ut än andra, men mycket går åt rätt håll.

---

Matchen mot
Alvesta idag slutade som många av er säker redan vet 2-1 till Alvesta. De fick ha väldigt mycket puck matchen igenom, men antalet riktigt bra lägen var lågt för båda lagen. Mycket spel i hörnen och ytterst få gånger som vi eller Alvesta direkt hotade inne i slottet.

---

PP blir matchavgörande då
Alvesta gör ett mål i 5-3 och ett mål precis när vi blivit 5-5. Vårt PP klickade lite, trots spel 5-3 och och 6-3 i slutet av matchen fick vi aldrig in pucken.

---

Jag nöjer mig så, återkommer med mer bloggande imorgon, men just ikväll så känner jag inte att den rätta orken finns, då är det också bättre att låta bli.

---

Nu blir det soffan och laddning inför valvakan.

/#8

2 kommentarer:

  1. Tyringe bortabesegrade idag Boro/Vetlanda med 6-4.

    Tsos hade 5 stycken ordinarie och framträdande spelare borta i skador och sjukdom.

    Bra blogg Magnusson!

    SvaraRadera
  2. Som sagt båda hade haft läger, båda lagen saknade någon spelare. Effekten av ett läger över helgen kan skilja ganska mycket från spelare till spelare, utan att det på något sätt har något att göra med hur bra tränad man är.

    Med det sagt så är jag inte förvånad över att Tyringe vann.

    Tack för det!

    SvaraRadera