lördag 11 september 2010

Killar kan!

Är verkligen helgens tema, sambon jobbar helg, Markus dito likaså, därav blir det väldigt mycket av varan, killar gör saker tillsammans.

---

Träningen igår var inte den bästa vi har skådat den här säsongen. Berodde det kanske på den stora publiktillströmningen? Har nog aldrig tränat inför så mycket folk, inte konstigt att många var nervösa. Ett rykte om en
Canadensare skapade verkligen hockeyfeber i Åseda.

---

Imorgon ska vi hem till
Fernas hemtrakter, nämligen Helsingborg, äntligen ett lag som insett att vi vill och ska spela match klockan 16 och inte 17. Den timmen ska aldrig underskattas, känns som om man hinner med betydligt mycket mer saker efter matchen. Lite småjusteringar i laget blir det jämfört med förra matchen mot Nässjö, men backparen och förstakedjan lämnas helt intakta.

---

Helsingborg som förövrigt förlorade på straffar mot Malmös-J20 i torsdags. Detta efter en mycket svag inledning på matchen, där all vilja saknades. Jesper Hilding, Sergeij Marchkov och Daniel Wallin vilades i matchen. Det blir givetvis ett helt annat Helsingborg med dessa i spel, något jag räknar med att de är imorgon.

---

Ska också bli kul att testa hur vi ligger i fas mot ett lag som jag ser som ett mer eller mindre givet topp fyra lag.

---

Missa inte
Emil Johansson idag, semifinal i TV-pucken mot Västergötland, allt annat än seger skulle förvåna då man verkligen gått fram som en ångvält under turneringen. 13.00 smäller det idag.

---

Vimmerby slog tillbaks Vänersborg med 7-4 igår, ett resultat som kanske inte imponerar så mycket, men Vänersborg ska ha förstärk sitt lag väldigt mycket inför säsongen, samtidigt som Vimmerby hade stora problem med att få utdelning på sitt spelövertag enligt rapporter från matchen. Vimmerby får nog bekänna mer färg idag då de ställs mot div1 nykomlingen Grästorp.

---

Nässjö förlorade i returmatchen mot Västervik igår, 4-2 slutade matchen och det ska ha varit ett rättvist resultat.

---

Alvesta spelar också idag och gör det mot Tingsryds J20. Alvesta som inlett lite tungt, men om jag förstått saken rätt så spelar Peter Andersson. Alvesta som imorgon får bekänna ordentligt med färg då KRIF står för motståndet.

---

Boro-Osby imorgon ska bli mycket intressant. Boro som inlett försäsongen väldigt starkt, inte alls likt dem. Laget som alltid är som bäst i slutet av säsongen.

---

Limhamn spelar mot div3 laget Trelleborg imorgon.

---

Jonstorp tar emot Bäcken imorgon, förhoppningsvis kan man sen hitta resultatet i denna match inom en vecka.

---

Värnamo som inlett säsongen starkt med två segrar möter Dalen imorgon.

---

Arsenal-Bolton idag, det bara skriker 3-0 om matchen, trots en hel del betungande skador.

---

Nu ska jag diska.

/#8

1 kommentar: