torsdag 9 september 2010

Rehab-dag

Torsdagar kommer allt som oftast som en väldigt bra dag, speciellt idag då vi är ledig ikväll, eller vi ska gymma och för min del blir det mest rehab just nu, kroppen behöver det och jag ökar förmodligen antalet matcher jag kan spela med ganska många.

---

Träningen igår var annars av det kortare slaget där fokus låg på spelvändningar och försvarsspel, vissa saker sitter, medan andra inte fungerar alls särskilt bra. Vi var ett par som hade en diskussion om varför det ser ut så och slutsatsen är väl att vi bara varit på i två veckor. Det är så lätt att glömma det, att man bara varit på i två veckor att bara för att man tog jättekliv mellan varje pass i början så ser inte hela säsongen ut så. Sänka kraven och ut och köra, det är trots allt över tre veckor till seriepremiären, man får inte glömma bort det.

---

Annars så var jag och några till ett tag sugna på att lägga ut oss på blocket, säljes ytterst tvivelaktiga div2 spelare..

---

Det händer ständigt saker inom föreningen och det känns som att det går åt rätt håll att vi utvecklas och blir lite bättre hela tiden. Vi har inte samma förutsättningar som vissa andra, men trots det så kan det kanske ännu hända saker..

---

Glöm inte att Följa
Emil Johanssons framfart i TV-pucken. Småland inledde igår med dubbla vinster och har nu på morgonen vunnit över Göteborg med 6-0, vägen mot slutspelet ligger nu helt öppen.

---

Boro vann mot Västervik igår med 5-3 på bortais, ja det är träningsmatch, men Västervik kommer att vara det laget tillsammans med förmodligen Kungälv som Vimmerby, Kallinge, Tyringe, Helsingborg, Boro och alla andra lagen med div1 ambitioner måste slå i mars/april. Det som verkligen måste oroa Västervik är det faktumet att man gjorde en betydligt mycket bättre insats än mot Nässjö, trots det ytterligare ett div2 lag man inte klarade besegra. Thomas Josefsson verkar ha trivts riktigt bra och gjorde 2+2 igår, trots alla flashiga värvningar många lag har gjort, Thomas kommer att tillhöra toppen av poängligan när vi summerar säsongen.

---

KRIF föll mot Karlskrona med 6-2 inför 2741 åskådare igår. Enligt KRIF:s hemsida så gjorde de en riktigt bra match samtidigt som Karlskrona inte kom upp i nivå. En bild som förstärks av Sydöstrans Björn Skarpsvärd. Att han redan utpekat KRIF som serievinnare är jag inte helt säker på att jag håller med om (även om det absolut kan bli så), men sen är han nog lite instängd i sin Blekingebubbla.

---

Osby-Limhamn slutade 1-1 efter att vad det verkar ha varit en mer eller mindre konstant Limhamn press matchen igenom. Hur eller hur en klar uppryckning av Osby jämfört med senaste matchen.

---

Alvesta föll hemma mot Dalen igår med 1-3 efter att Dalens samtliga poäng gjorts av nyförvärv. Alvesta hade stundtals förra året otroligt svårt att göra mål och de två inledande träningsmatcher har inte visat på någon direkt bättring.

---

Helsingborg som vi möter på söndag, ställs ikväll mot Malmös-J20, de kommer att vila lite spelare och lite mer tankar inför matchen signerat Helsingborgs-tränare hittar ni här.

---

Tyringe förlorade mot Mörrum med 7-3.

---

Nässjö tar emot Västervik hemma imorgon.

---

Jonstorp är helt i media och informationsskugga, om det är någon som sitter inne på lite info eller några intressanta länkar så får ni mer än gärna maila mig.

---

Nu ska jag snart snubbla iväg och ha lite
Industriell Ekonomi.

/#8
Kursiv

8 kommentarer:

  1. Hört på stan att det är en riktigt häftig sak på gång i Åseda? sant eller`?

    SvaraRadera
  2. Kan vara så du. Kolla in träningen imorgon så får vi se :)

    SvaraRadera
  3. Tjocke thomas kommer inte göra mycket i år, det blir att slåss med värnamo och nässjö om de två sista play off platserna i år...

    Åseda?? Känns bra att blogga om div3 hockey nästa år eller?

    SvaraRadera
  4. Här är en länk där man iaf kan läsa om JIF:s nyförvärv och förluster. Alltid något.

    http://hd.se/sport/2010/08/13/hhc-har-basta-nyforvarvet/?from=rss

    SvaraRadera
  5. http://blogg.expressen.se/tigervmo/

    en Jonstorpsblogg.

    SvaraRadera
  6. Trodde du skulle blogga mer intesivt nu när hockeysäsongen är igång eller börjar dra igång men tydligen inte?

    SvaraRadera
  7. haha.. gött! Blekinge = Sveriges blindtarm!

    SvaraRadera
  8. Tack Freddy! Man kan alltid lita på att du sitter inne med någon info =)

    Tycker väl att nästan ett inlägg/dag är förbannat bra med tanke på vilken tid jag lägger på varje inlägg samt att jag driver bloggen helt själv!

    Du kanske har en avvikande åsikt?

    SvaraRadera