torsdag 30 september 2010

Seger!

Första gången som allt är som vanligt, man har vissa svårigheter att varva ner. Förmodligen har det också lite att göra med att man tuggade igång någon extra cylinder idag, mest som en kontroll över att det finns där, det gjorde det oftast.

---

Vi vinner idag med 2-1 och det går inte säga något annat än att det var väldigt rättvist, dock höll vi på att tappa matchen p.g.a att vi utnyttjade alla våra PP lägen lite för dåligt. Sådant straffar sig ganska lätt. Vet inte exakt hur många PP vi hade i första, men många var det. Dock skulle vi få ett gäng med BP under sista perioden.

---

Andra perioden är säsongens bästa 20 minutare så här långt, inget snack om det. då tryckte vi verkligen ner
Alvesta, de hade det riktigt jobbigt, tyvärr slarvade vi lite och tillät dem få med sig 1-1 från den perioden.

---

I sista sjunker vi stundtals lite väl djupt och i kraft av att vi tar ganska många utvisningar, så skapar
Alvesta ett visst tryck, men hotar väldigt sällan inne i slottet.

---

JB fortsätter att vara grym i målet, samtidigt som vi oftast tvingar Alvesta till skott utifrån och i dåliga vinklar.

---

Man känner sig lite lätt gammal när man konstaterar att ens backkollega är 10 år yngre.

---

Träning fredag och sen full laddning inför
Jonstorp hemma. Nu är det slut på leken och det vi gjort hittills betyder nästintill ingenting. Hoppas då även på lite mer folk, även om det var bättre idag, än senast mot Nässjö.

---

KRIF slog tillbaka Värnamo med 6-4, trots underläge med 0-2 efter första perioden. Därmed har inget lag i serien gått igenom träningsmatcherna utan förluster. Båda lagen vilade dock som sagt ett par tongivande spelare.

---

Tyringe vann på straffar borta mot Limhamn med 4-3 och det är alltid tufft att möta Limhamn borta, inget snack om saken. Matchen ska ha bedrivits i bra tempo och med en hel del kvalité. Annars är Tyringes största glädjeämne just nu att Anton Hellsing, verkar komma tillbaks ganska många månader tidigare än väntat.

---

Boro besegrade Osby borta med 4-3, efter att Thomas och Amundson gjort två mål vardera. 16 poäng på åtta matcher för Thomas, "ganska" okej inledning på säsongen. Osby fortsätter att spela jämna matcher, men har fortsatt svårt att vinna.

---

Nässjö föll i sin sista match innan serien borta mot Nittorp med 6-4. Svårt att säga något om resultatet, då Nittorp har en hel del nya spelare i år.

---

Vet ännu inte hur
Jonstorps match mot Trelleborg slutade, så jag får be att återkomma med det senare.

---

Nu ska jag försöka sova.

/#8

2 kommentarer:

  1. En snabb comebackback av Anton Hellsing vore KANON. Han är en av seriens tre bästa defensiva centrar.

    SvaraRadera
  2. Rättelse: Anton Hellsing är en av seriens tre bästa centrar DEFENSIVT(inte att han själv spelar defensivt snarare tvärtom)

    SvaraRadera