tisdag 21 september 2010

Humor!

Ligger i soffan och inväntar andra halvlek mellan Spurs-Arsenal, som alltid när de möts är det klasskillnad. Att det bara står 0-1 i paus är verkligen sjukt. 21-79% i bollinnehav första 25 minuter säger det mesta om den matchen.

---

Körde en lite kortare träning än vanligt idag, fortfarande ganska tunga ben och det är trots allt match imorgon och bara 12 dagar kvar till seriepremiären. Mycket fokus på försvarsspel just nu, men även spelvändningar.

---

Match mot
Nässjö imorgon, 3-3 slutade det senast, men jag förväntar mig ett bättre Nässjö imorgon. Förhoppningsvis får vi också se ett bättre Åseda än under andra halvan av 3-3 matchen. Mer om det imorgon.

---

Imorgon är det också ett riktigt tungviktsmöte,
Tyringe-KRIF.

---

På tal om det så gillar jag humorn som det just nu är bland ledare och fans i klubbarna
Tyringe/KRIF/Vimmerby. Alla har de satsat hårt, alla ska de upp i div1 även om vissa ser det över två år, men alla är också snabba att skriva att något annat lag är favorit.

---

Det är lite humor över det där, handlar det om att slippa pressen? Handlar det om att flytta över pressen? Handlar det om att man vill visa att den andra spenderat några ören mer? Värvat någon spelare mer? Eller vad? Eller vill man bara heta och göra alla lite irriterade över hur mycket man hycklar?

---

Hade varit roligt att veta =)

---

Nu är det fotboll igen!

/#8

2 kommentarer:

  1. Hej Victor.

    För vår del kan jag bara säga att vi kortsiktigt har en målsättning att inom två säsonger vara redo för att ta klivet upp i ettan.
    Att vi ska lyckas år ett känns inte helt realistiskt med tanke på att vi har vänt upp och ner på organisationen samt har 13 nya spelare i vår trupp. Sådant måste få tid att sätta sig. Sedan är det självklart att vi på papperet har ett lag med kapacitet att slåss i toppen.
    Sedan är det ju också så att vi har 23 vinnarskallar i vårt lag (22 spelare och en tränare), som alla hatar att jag säger så här. För de är samtliga helt inställda på att vinna varenda match. Självklart är det med den målsättningen vi också går in i varje match, mendet är mycket som ska funka över en hel säsong.

    Så för vår del handlar det inte om något annat än att vi inser att allt måste följa med för att man ska vara redo för ettan - spelare, ledare, organisation, publik etc. Och de kraven kan vi inte ställa redan det första året som då gör en målmedveten satsning.
    Däri ligger den stora skillnaden mellan oss och exempelvis KRIF samt Tyringe.

    SvaraRadera
  2. Det var inte riktigt det här jag menade, men tack för genomgången =)

    Skrev att vissa ser det över två år, menade då er då du varit mycket tydligt med det. Tycker bara att det blir lite humor över försöken att skriva upp de andra lagen i toppen som stora favoriter. Så ser inte verkligheten ut, inte för mig som är objektiv i.a.f =)

    SvaraRadera